Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βαφτίζουν την ανικανότητά τους, «ανταγωνιστικό πρωτάθλημα»

Βαφτίζουν την ανικανότητά τους, «ανταγωνιστικό πρωτάθλημα»
Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023 - 14:45

Γελάει ο κόσμος. Όπως πάντα, με δαύτους. Έτσι και τώρα… Έχουν βρει φέτος νέο παραμύθι και πουλάνε: «Το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα». Αυτό… πασάρουν, με τη μορφή σανού, σε όσους έχουν μείνει να τους πιστεύουν. Και αυτή η προπαγάνδα καταντάει πραγματική… κωμωδία. Αλλά και συγκεκριμένη προέλευση… Βαφτίζουν την ανικανότητά τους «ανταγωνιστικό πρωτάθλημα». Δεν έχουν σχέση με τους τίτλους. Δεν έχουν επαφή με την κορυφή. Είναι… άγνωστες λέξεις αυτές για τους «εξυγιαντές» και τα αφεντικά τους… Δεν έχουν ιδέα…

Δεν ξέρουν από πρωταθλητισμό οι τοσοδούληδες και το μόνο που τους νοιάζει είναι να μην προχωράει ο Ολυμπιακός. Την ανικανότητά τους να «κλειδώσουν» τίτλο τη λένε… ανταγωνισμό. Το γεγονός ότι είναι μπροστά, με τόσο «σπρώξιμο», από όλο το σύστημα που είναι πίσω τους και παρόλα αυτά δεν έχουν την ικανότητα να «ξεφύγουν» στη βαθμολογία, να αισθανθούν ασφαλείς και να… ανασάνουν, δείχνει την απόλυτη ανικανότητά τους, να κάνουν πρωταθλητισμό.

Δεν ξέρουν πως να διαχειριστούν την πρωτιά. Είχαν τον Ολυμπιακό στο -10 και έλεγαν… «ανταγωνιστικό πρωτάθλημα». Φανταστείτε τον Ολυμπιακό στο +10 και να λέει ότι… δεν αισθάνεται άνετα με τη βαθμολογία και ότι δεν έχει τον τίτλο στο… τσεπάκι. Ούτε κατά διάνοια…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Στην προπόνηση της Ρεάλ ο Μαρσέλο (video)

Στην προπόνηση της Ρεάλ ο Μαρσέλο (video)

Ο παγκόσμιος Βραζιλιάνος είναι τραυματίας και εκτός δράσης αυτό το διάστημα. Έτσι, εκμεταλλευόμενος την αποχή του από τις προπονήσεις, βρέθηκε στο προπονητικό της πρώην ομάδας του.

Μεταγραφές για τώρα και για τα πλέι οφ

Μεταγραφές για τώρα και για τα πλέι οφ

Ο Ολυμπιακός θα το πάει μέχρι τέλους στην εφετινή Σούπερ Λιγκ. Οι παίκτες που έρχονται ή/και θα έρθουν πρέπει να είναι σε θέση να βοηθήσουν στο φινάλε της σεζόν.

Τότε η ρεβάνς με τον Άρη

Τότε η ρεβάνς με τον Άρη

Βγήκε το πρόγραμμα του Κυπέλλου. Δείτε λεπτομέρειες για το προσεχές παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς.