Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Διπλό» στο «Βικελίδης» Θρύλε ολέ, ολέ!

«Διπλό» στο «Βικελίδης» Θρύλε ολέ, ολέ!
Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 - 09:52

Το Κύπελλο πρέπει να έρθει στο λιμάνι! Απλά τα πράγματα. Ο Ολυμπιακός παίζει απόψε επαναληπτικό αγώνα του με τον Άρη, με στόχο το να πάρει το εισιτήριο για τους «4» του θεσμού. Εκεί όπου τον περιμένει, μετά τον υγιεινό περίπατό της στους «16» και στους «8» η ΑΕΚ. Στις 19:30 το ματς με τον Άρη, ρεβάνς του 1-0 στο Καραϊσκάκη. Πάμε για την πρόκριση και για τη συνέχεια στο Κύπελλο Ελλάδας. Το Κύπελλο, το οποίο για μια ομάδα χορτασμένη από τίτλους, όπως ο Ολυμπιακός, δεν αποτελεί… σωσίβιο. Αλλά στόχο. Και ο Ολυμπιακός θέλει να πετυχαίνει όλους τους στόχους του.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Η ομάδα την οποία ο Μίτσελ θα παρατάξει σήμερα, αναμένεται να έχει εκ νέου αλλαγές. Ποδοσφαιριστές όπως ο Ανδρούτσος, ο Βρουσάι, ο Τζολάκης στο τέρμα, ο Ελ Αραμπί, ο Μασούρας, όλα δείχνουν ότι θα είναι στην ενδεκάδα. Στην αποστολή είναι και ο Ραμόν και μένει να δούμε εάν ο Μίτσελ τον «βλέπει» για συμμετοχή. Ο Χρυσόπουλος από τη β’ ομάδα παίρνει το βάπτισμα και ο Ολυμπιακός λογικά θα παρουσιάσει στο χορτάρι του «Βικελίδης» ένα σχήμα με εμπειρία και φρεσκάδα, για να πάρουν ανάσες και οι λεγόμενοι βασικοί.

Όπως και να ‘χει, ένα πράγμα μόνο μετράει σήμερα: Η πρόκριση. Ραντεβού στις 19:30.

Διαβάστε επίσης