Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρίσκο η συνεχής χρησιμοποίηση του Ίνμπομ, ρίσκο και το να μείνει στον πάγκο

Ρίσκο η συνεχής χρησιμοποίηση του Ίνμπομ, ρίσκο και το να μείνει στον πάγκο
Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 - 11:16

Ο Ολυμπιακός παίζει απόψε (19:30) ένα κομβικό ματς, στην έδρα του Άρη, για τον θεσμό του Κυπέλλου. Απέναντι στους Θεσσαλονικείς ο Μίτσελ έχει ένα αρκετά δύσκολο έργο. Σύνθετο. Να οδηγήσει την ομάδα του στην πρόκριση, αλλά και να κάνει διαχείριση στο ρόστερ του, ξεκουράζοντας παίκτες και δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε άλλους. Μεταξύ αυτών, το θέμα του Ίνμπομ Χουάνγκ. Για να το θέσουμε στην πιο απλή και σαφή του βάση: Ρίσκο η συνεχής χρησιμοποίηση του Ίνμπομ, ρίσκο και το να μείνει στον πάγκο.

Στην πρώτη περίπτωση, είναι ρίσκο για τον ποδοσφαιριστή. Στη δεύτερη περίπτωση, ρίσκο για την ομάδα. Προσοχή, δεν λέμε ότι ο Ολυμπιακός είναι… μόνο ο Χουάνγκ. Κάθε άλλο, η ομάδα έχει πλούσιο ρόστερ και ικανό να καλύπτει τα κενά του. Αλλά ο Χουάνγκ είναι ξεχωριστό στέλεχος, σημαντικό και δίνει πολλά στο παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Στο Περιστέρι, ο παικταράς Ίνμπομ έδειξε κουρασμένος. Είχε και ένα μικρό τράβηγμα. Πόσο εύκολο είναι για τον Μίτσελ να ρισκάρει να τον ρίξει πάλι στη «μάχη»; «Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα» είναι το θέμα, για τον Μίτσελ… Ο Νοτιοκορεάτης είναι απαραίτητο συστατικό της 11άδας, αλλά χρειάζεται και διαχείριση. Από τη μία αυτό, από την άλλη η πρόκριση…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Άλλοι «μάχες», άλλοι «βόλτα»

Άλλοι «μάχες», άλλοι «βόλτα»

Εφόσον ο Ολυμπιακός αποκλείσει τον Άρη, θα βρει την ΑΕΚ και ο τρόπος με τον οποίο η ομάδα του «επενδυτή» θα έχει φτάσει στους «4» είναι… προκλητικά εύκολος.

Παιχνίδι υπομονής, όχι βιασύνης

Παιχνίδι υπομονής, όχι βιασύνης

Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι έτοιμος στο «Βικελίδης» για 90λεπτο και όχι για 30-40 λεπτά. Τι εννοούμε; Τα παιχνίδια με τον Άρη είναι πάντα δύσκολα, θέλουν προσοχή και υπομονή.