Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άλλοι «μάχες», άλλοι «βόλτα»

Άλλοι «μάχες», άλλοι «βόλτα»
Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 - 12:12

Τα πράγματα στη ζωή δεν έρχονται το ίδιο… ευνοϊκά, για όλους. Άλλοι δίνουν «μάχες», άλλοι κάνουν… βόλτες. Τρανό παράδειγμα, τα δύο σημερινά ματς του Κυπέλλου. Οι επαναληπτικοί της φάσης των «8» για τους δύο από τους πιο δυνατούς υποψηφίους για την κατάκτηση του θεσμού. Για τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Δεν υποτιμούμε τον Άρη, αλλά σε σχέση με τον Θρύλο και την ΑΕΚ, οι Θεσσαλονικείς είναι πιο πίσω σε δυναμική και δυνατότητες.

Εφόσον ο Ολυμπιακός αποκλείσει τον Άρη, θα βρει την ΑΕΚ και ο τρόπος με τον οποίο η ομάδα του «επενδυτή» θα έχει φτάσει στους «4» είναι… προκλητικά εύκολος. Προκλητικά… στρωμένος. Σε βαθμό να προκαλεί… θυμηδία στους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους. Η κληρωτίδα του Κυπέλλου παραδοσιακά «αγαπάει» την ΑΕΚ και τους «εξυγιαντές» εν γένει. Τους βγάζει… εύκολα. Και δύσκολα στον Ολυμπιακό.

Θυμίζουμε: Ο Ολυμπιακός μπήκε στον θεσμό απέναντι στον Ατρόμητο και σε διπλό ματς, προκρίθηκε νικώντας 4-1 στο Καραϊσκάκη και φέρνοντας ισοπαλία 2-2 στο Περιστέρι. Σαφώς πιο δύσκολος αντίπαλος, από την… Κηφσιά. Την οποία κλήθηκε η ΑΕΚ να αντιμετωπίσει στην ίδια φάση του θεσμού και προερχόμενη από ένα ματς (μονό) στην έδρα της με τον ΠΑΣ, το οποίο είχε νικήσει 2-0… διαδικαστικά.

Στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός βρήκε απέναντί του τον Άρη και η ΑΕΚ τον… Πανσερραϊκό. Ο Ολυμπιακός έπαιξε με τους Θεσσαλονικείς το πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη και νίκησε 1-0, ενώ η ΑΕΚ έκανε ξανά… περίπατο, νικώντας 3-0 στην ΟΠΑΠ Αρένα και έχοντας τη ρεβάνς… διαδικαστική. Αντιθέτως, ο Ολυμπιακός πρέπει να πάει στο «Βικελίδης» και να παίξει «στα κόκκινα», για να προκριθεί…

Είπαμε, άλλοι «μάχες», άλλοι «βόλτα» στην Κηφισιά και «εκδρομή» στις Σέρρες.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Παιχνίδι υπομονής, όχι βιασύνης

Παιχνίδι υπομονής, όχι βιασύνης

Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι έτοιμος στο «Βικελίδης» για 90λεπτο και όχι για 30-40 λεπτά. Τι εννοούμε; Τα παιχνίδια με τον Άρη είναι πάντα δύσκολα, θέλουν προσοχή και υπομονή.