Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο Καραϊσκάκη το Super Cup!

 Στο Καραϊσκάκη το Super Cup!
Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 - 18:49
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Και με την βούλα της UEFA το Super Cup θα γίνει στο γήπεδο Καραϊσκάκη στις 16 Αυγούστου 2023. Η διοργάνωση ανακοινώθηκε επίσημα και επρόκειτο να γίνει στο Καζάν, όμως η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία πήρε νέα απόφαση και το παραχωρεί στην Ελλάδα.

Στο Super Cup αναμετρώνται ο κάτοχος του Champions League με τον κάτοχο του Europa League. Για μια ακόμη φορά το Καραϊσκάκη θα διαφημιστεί σε όλο τον κόσμο. Καθόλου τυχαίο ότι η UEFA δίνει μια τόσο μεγάλη διοργάνωση στο γήπεδο του Ολυμπιακού, δείγμα ότι πρόκειται για σύγχρονη εγκατάσταση που πληροί όλες τις προδιαγραφές.

Επίσης, εκείνο το διάστημα στην Αθήνα θα έρθει και η… αφρόκρεμα των Ευρωπαίων παραγόντων. «Το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το οποίο έχει δοκιμαστεί και έχει πάρει «άριστα» στις κορυφαίες διοργανώσεις (Ολυμπιακοί Αγώνες, Champions League) ενώ την ίδια στιγμή έχει στελέχη με την απαραίτητη τεχνογνωσία σε διοργανώσεις υψηλότατου επιπέδου», σημείωνε ο Ολυμπιακός στην επιστολή του στην ΕΠΟ.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της UEFA για το Super Cup: «Η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA αποφάσισε να μεταφέρει το Σούπερ Καπ 2023 UEFA από το Καζάν της Ρωσίας στην Αθήνα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης της ελληνικής πρωτεύουσας την Τετάρτη 16 Αυγούστου στις 21:00 CET (22:00 τοπική ώρα)».

Διαβάστε επίσης

LIVE Άρης-Ολυμπιακός 0-1

LIVE Άρης-Ολυμπιακός 0-1

Ζωντανά σε γραπτή περιγραφή, η ρεβάνς του Ολυμπιακού στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου.