Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λάμψη στον Ναό! Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού!

Λάμψη στον Ναό! Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού!
Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 - 23:02

Αν δεν έχει καταλάβει κάποιος τι μεγάλη σημασία της ανάληψης του τελικού του Super Cup στο «Γ. Καραϊσκάκης», να σας εξηγήσουμε πως πρόκειται για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού!

Αυτή είναι η πραγματικότητα, στις 16 Αυγούστου του 2023, δηλαδή το προσεχές καλοκαίρι, πρόκειται να αγωνιστούν στο γήπεδο του Ολυμπιακού, στο «Γ. Καραϊσκάκης», η νικήτρια ομάδα του φετινού Champions League απέναντι στην ομάδα που θα κατακτήσει το Europa League.

Μιλάμε για έναν αγώνα τον οποίο πρόκειται να παρακολουθήσουν εκατομμύρια μάτια και ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, από τη στιγμή που θα έχουν καταφέρει να «σηκώσουν» τα δύο βαρύτιμα τρόπαια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Έτσι για να καταλάβει κανείς τι μπορεί να γίνει, υπάρχει ακόμη και πιθανότητα στην Ελλάδα να πραγματοποιηθεί το πρώτο «El Clásico» της νέας αγωνιστικής περιόδου, δηλαδή ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα από Champions League και Europa League αντίστοιχα.

Βέβαια όποιες ομάδες και να είναι αυτές οι οποίες θα «πατήσουν» το καλοκαίρι τον αγωνιστικό χώρο του Ναού, θα είναι οι καλύτερες της φετινής αγωνιστικής περιόδου και αυτό από μόνο του λέει πολλά...

Διαβάστε επίσης

Αποθέωση για Τζολάκη!

Αποθέωση για Τζολάκη!

Ο νεαρός γκολκίπερ «πνίγηκε» στις αγκαλιές των συμπαικτών του, του τεχνικού επιτελείου και φυσικά του Μίτσελ.