Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όνειρο ήταν και... τέλειωσε για την ΕΠΟ η επαγγελματική διαιτησία

Όνειρο ήταν και... τέλειωσε για την ΕΠΟ η επαγγελματική διαιτησία
Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 - 23:52

Μάταια περίμεναν, στην τελετή (23/1) απονομής των σημάτων, οι διεθνείς διαιτητές να ακούσουν κάτι για την επαγγελματική διαιτησία, όμως οι Μπαλτάκος και Μπένετ απέφυγαν κάθε αναφορά. Φαίνεται ότι στο Πάρκο Γουδή έχουν καταλάβει ότι η ΕΠΟ δεν μπορεί να την υλοποιήσει μόνη της. Μάλιστα, ο Μπαλτάκος δεν ρώτησε καν τους διεθνείς αν έχουν έτοιμες τις προτάσεις τους, παρότι τους ζήτησε να ετοιμάσουν στη συνάντηση που είχε μαζί τους στις 7 Νοεμβρίου 2022. «Από πλευράς ΕΠΟ ελέχθη πως θα ήταν καλό και σκόπιμο οι ίδιοι οι Διεθνείς Διαιτητές να παρουσιάσουν την δική τους πρόταση σχετικά με το θέμα», ανέφερε χαρακτηριστικά το δελτίο Τύπου εκείνης της συνάντησης.

Στο Πάρκο Γουδή ξέρουν ότι μόνο η Super League μπορεί να την υλοποιήσει, για αυτό και απέφυγαν κάθε αναφορά στην εκδήλωση για τους διεθνείς.

Η ΕΠΟ επιχείρησε να δώσει πανηγυρικό τόνο στην τελετή απονομής των σημάτων όμως δεν κλήθηκαν δημοσιογράφοι. Εκτός από τους Μπαλτάκο, Μπένετ, Φιλιππούση από πλευράς ΚΕΔ το παρών έδωσαν ο Πορτογάλος Καπέλα (υπεύθυνος για το VAR) και οι Μάνταλος, Καρατζίκας και Λαμπαδαρίου.

Διαβάστε επίσης