Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η γαλλική L’ Equipe για Θρύλο και Τοβέν (photo)

Η  γαλλική L’ Equipe για Θρύλο και Τοβέν (photo)
Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 - 15:51

Έκανε θόρυβο το όνομα του Ολυμπιακού ξανά. Τα σενάρια, τα οποία φέρνουν την ομάδα του Πειραιά στο κυνήγι του Γάλλου Φλοριάν Τοβέν, προκειμένου να ενισχύσει τα άκρα της, είχαν αντίκτυπο και στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, μέσα από τη γαλλική L’ Equipe. Το πασίγνωστο ΜΜΕ ασχολήθηκε με το μεταγραφικό ζήτημα, στο οποίο φέρεται εμπλέκεται ο Ολυμπιακός.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Όπως αναφέρουν οι Γάλλοι, οι Πειραιώτες φαίνεται να το «ψάχνουν» για τον 30χρονο άσο ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν τους είχε αντιμετωπίσει ως αντίπαλος με τη φανέλα της Μαρσέιγ. Παράλληλα, σύμφωνα με τον Γάλλο δημοσιογράφο του «footmercato», Σάντι Αούνα, ο Ολυμπιακός δεν είναι ο μόνος που βρίσκεται στο κυνήγι του Τοβέν, καθώς ενδιαφέρον έχει δείξει και η Ουντινέζε από την Ιταλία.

Ο Γάλλος εξτρέμ με την Τίγκρες είχε 8 γκολ και 5 ασίστ σε 38 συμμετοχές, ενώ με τη Μαρσέιγ, σε 281 κατέγραψε 86 γκολ και 61 ασίστ! Μιλάμε φυσικά για έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή, ικανό να τονώσει τα μέγιστα την επιθετική γραμμή της ομάδας του Μίτσελ.

Διαβάστε επίσης