Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αδιανόητες καθυστερήσεις από τα πρώτα λεπτά ο ΟΦΗ και «καράτε» στους παίκτες του Μίτσελ!

Αδιανόητες καθυστερήσεις από τα πρώτα λεπτά ο ΟΦΗ και «καράτε» στους παίκτες του Μίτσελ!
Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 - 17:09

Μιλάμε για εμετό… Πλέον δεν υπάρχει άλλος όρος, για να περιγράψει τόσο καλά, αυτό το οποίο βιώνουμε με την «εξυγίανση» και την κάθε μικρομεσαία ομάδα που έρχεται στο Καραϊσκάκη για να κάνει ζημιά και να κόψει τον δρόμο του Ολυμπιακού προς τον τίτλο… Αδιανόητες καθυστερήσεις από τα πρώτα λεπτά ο ΟΦΗ και «ξύλο» στους παίκτες του Μίτσελ!

Χαρακτηριστική η φάση του 42’ με τον Πασαλίδη να χτυπάει τον Χάμες πολύ σκληρά και τον διαιτητή Παπαδόπουλο να του δείχνει μόνο κίτρινη! «Τρελάθηκε» ο Κολομβιανός, ο οποίος είχε πάει στον διαιτητή και του έδειχνε το χτύπημα, λέγοντάς του ότι ο Πασαλίδης το έκανε επίτηδες!

Όχι μόνο αυτό, αλλά κάθε λίγο και λιγάκι οι Κρητικοί ήταν στο έδαφος και προσπαθούσαν να κερδίσουν χρόνο! Και στο 0-0 και στο 0-1, αλλά και πόσο μάλλον όταν ο Ολυμπιακός ισοφάρισε… Τα ίδια και τα ίδια… Και ο Παπαδόπουλος έδωσε έξτρα χρόνο μόνο 2 λεπτά στο πρώτο μέρος και δεν απέβαλε τον Πασαλίδη που χτύπησε πολύ σκληρά τον Χάμες.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης