Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από Τετάρτη, σε Κυριακή

Από Τετάρτη, σε Κυριακή
Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 - 14:59

Είναι απλά τα πράγματα. Αν έχεις πλάνο, αν ξέρει που ρίξεις το βάρος της ανάπτυξής σου, ως ομάδα, υπηρετώντας την ποδοσφαιρική λογική, η ιστορία έχει δείξει ότι το ποδόσφαιρο το ίδιο, θα σε δικαιώσει. Ο Ολυμπιακός ήθελε να έχει το κεφάλι του ήσυχο, στον άσο. Αλλά και να επενδύσει για το μέλλον, σε έναν Έλληνα γκολκίπερ, δικό του παιδί. Έναν γκολκίπερ, ο οποίος θα ανδρωνόταν μέσα στην ομάδα και θα μάθαινε να παίζει ως Ολυμπιακός. Όταν έχασε τον Βατσλίκ με τραυματισμό, έπρεπε να ποντάρει σε έναν έμπειρο κίπερ και το έκανε, ρίχνοντας το βάρος του στην απόκτηση, εντέλει, του Πασχαλάκη.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Η πορεία των δύο ποδοσφαιριστών φέτος, αλλά και ειδικότερα αυτή την εβδομάδα, δείχνει ξεκάθαρα ότι οι επιλογές που έχουν κάνει στον Ολυμπιακό, τους δικαιώνουν. Ο Τζολάκης ολοένα και πιο πολύ δείχνει να ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις του Συλλόγου. Και ο Πασχαλάκης είναι ο γνωστός Superman, τον οποίο έχουμε δει στο παρελθόν να κάνει καλά παιχνίδια και να υπερασπίζεται την εστία του με επιτυχία.

Τόσο απέναντι στον Άρη ο Τζολάκης, όσο και απέναντι στον ΟΦΗ, ο Πασχαλάκης, απέδειξαν ξανά ότι ο Ολυμπιακός έχει σοβαρούς τερματοφύλακες. Έναν έμπειρο, βασικό στη Super League και έναν νεαρό, για το Κύπελλο, εξελίξιμο, αλλά… ήδη έτοιμο, όπως φάνηκε. Μεγάλη υπόθεση να αλλάζεις τερματοφύλακα από Τετάρτη, σε Κυριακή και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο…

Διαβάστε επίσης