Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στη Χάντερσφιλντ ο Βατσλίκ, στη Λουντογκόρετς ο Άβιλα...

Στη Χάντερσφιλντ ο Βατσλίκ, στη Λουντογκόρετς ο Άβιλα...
Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 - 11:00

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει σήμερα, Τρίτη (31/1), την απόκτηση του Σερζί Κανός, όμως παράλληλα, «τρέχει» και άλλα θέματα, όσον αφορά στο ρόστερ του. Συγκεκριμένα, ο Τόμας Βατσλίκ, ο Γκονζάλο Άβιλα, ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης και ο Αγκιμπού Καμαρά αναμένεται να αποχωρήσουν από τον Θρύλο, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα.

Πιο αναλυτικά, ο Βατσλίκ βρίσκεται στην Αγγλία, με σκοπό να «σφραγίσει» τη μεταγραφή του στη Χάντερσφιλντ, μετά από 57 συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα. Μάλιστα, ο Τσέχος γκολκίπερ των Πειραιωτών πέρασε ήδη από ιατρικά τεστ, στην αγγλική ομάδα!

Εκτός Ελλάδας βρίσκεται ήδη και ο Άβιλα, ο οποίος αποχωρεί από την ομάδα του Πειραιά. Μετά από 21 ματς στο μεγάλο λιμάνι, ο Ισπανός δεξιός μπακ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Λουντογκόρετς και μάλιστα, είναι ήδη στη Βουλγαρία.

Όσον αφορά στον Ντε Λα Φουέντε, βρίσκεται από χθες (30/1) στη Γαλλία, μετά την πρόωρη λήξη του δανεισμού του στον Ολυμπιακό, από τη Μαρσέιγ. Με τον πρώην, πλέον, εξτρέμ του Θρύλου να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με νέο δανεισμό από τη γαλλική ομάδα.

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα από την Τουρκία, ο Μπουχαλάκης θα δανειστεί από τους «ερυθρόλευκους» στην Κόνιασπορ, χωρίς οψιόν αγοράς, μέχρι το επερχόμενο καλοκαίρι.

Τέλος, η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στους Πειραιώτες για το δανεισμό του Καμαρά. Ο Αφρικανός άσος, ωστόσο, είναι πιθανό να δοθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό σε άλλη ελληνική ομάδα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης