Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Κρούζλιακ στην Τούμπα: Ανίκανοι να βρουν διαιτητή από σοβαρό πρωτάθλημα!

Ο Κρούζλιακ στην Τούμπα: Ανίκανοι να βρουν διαιτητή από σοβαρό πρωτάθλημα!
Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2023 - 10:58

Είναι επίσημο: Ή είναι ανίκανοι και δεν μπορούν, ή απλώς… δεν θέλουν. Το μεγάλο ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, θα σφυρίξει διαιτητής από τη… Σλοβακία. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, ο Ιβάν Κρούζλιακ. Ο 38χρονος ρέφερι έχει την ταμπέλα του «Elite» και κάπως έτσι η «εξυγίανση» θα… δικαιολογήσει και την επιλογή της… Αλλά η ουσία παραμένει μία: Η ΚΕΔ για ακόμη μία φορά αποδεικνύει το πόσο «λίγη» είναι. Ο Ολυμπιακός είχε ζητήσει Elite διαιτητή ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΟ πρωτάθλημα και ο Μπένετ έφερε από τη… Σλοβακία!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Ολυμπιακός ήταν σαφής, ως προς το αίτημά του. Να βρεθεί ένας ρέφερι από ένα εκ των μεγάλων πρωταθλημάτων της Ευρώπης: Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία… Ένας πραγματικά Elite διαιτητής και όχι ένας Elite από το… κάτω ράφι. Σε αυτούς ειδικεύεται η «εξυγίανση» και σε τέτοια επιλογή πήγε, για άλλη μια φορά… Βάζοντας από τώρα… μπουρλότο στο ματς της Κυριακής.

Διαβάστε επίσης

Συμπατριώτης του Λιούμπος Μίχελ ο Κρούζλιακ!

Συμπατριώτης του Λιούμπος Μίχελ ο Κρούζλιακ!

Ο Μπένετ στο ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός έβαλε διαιτητή από την πατρίδα του πρώην προέδρου και αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ. Ακόμη δεν παραιτήθηκαν ο Αγγλος και η κομπανία του, παρά τη διαρροή του ορισμού.