Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανακοίνωσε Μπουχαλάκη η Κόνιασπορ (photos)

Ανακοίνωσε Μπουχαλάκη η Κόνιασπορ (photos)
Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2023 - 12:18

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα της Κόνιασπορ, στην Τουρκία. Εκεί όπου θα συναντήσει τον Αχμέντ Χασάν, έναν… παλιό του γνώριμο (μέχρι προσφάτως έπαιζαν μαζί) από τον Ολυμπιακό. Στην Τουρκία ο Έλληνας μέσος, όπως έγινε γνωστό με επίσημη ανακοίνωση της νέας του ομάδας.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Το… έψαχνε έντονα, η Κόνιασπορ, εδώ και αρκετό καιρό, να πάρει παίκτη από τον Θρύλο και τα ονόματα των Μασούρα, Μπουχαλάκη είχαν «παίξει». Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης είχε χάσει τον ρόλο του στον Θρύλο, δεν έπαιζε πολύ εσχάτως, έχοντας πάει πιο πίσω στην… ιεραρχία των χαφ. Αποτέλεσμα αυτού είναι να συμφωνήσει να μετακινηθεί στην Κόνιασπορ, όπου και θα συνεχίσει να αγωνίζεται.

Δείτε:

Διαβάστε επίσης

Συμπατριώτης του Λιούμπος Μίχελ ο Κρούζλιακ!

Συμπατριώτης του Λιούμπος Μίχελ ο Κρούζλιακ!

Ο Μπένετ στο ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός έβαλε διαιτητή από την πατρίδα του πρώην προέδρου και αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ. Ακόμη δεν παραιτήθηκαν ο Αγγλος και η κομπανία του, παρά τη διαρροή του ορισμού.