Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέα «βόμβα» Σπανού: «Ο Μελισσανίδης μου είπε ότι πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι για να πάρει το πρωτάθλημα»

Νέα «βόμβα» Σπανού: «Ο Μελισσανίδης μου είπε ότι πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι για να πάρει το πρωτάθλημα»
Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2023 - 00:22

«Βόμβα» για τον Μελισσανίδη έριξε ο μεγαλομέτοχος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός. Όπως υποστήριξε, με δηλώσεις του στο OPEN, πήρε τηλέφωνο τον Μελισσανίδη και του ζήτησε να παίξουν το ματς, όμως ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ αρνήθηκε.

«Ο Μελισσανίδης μου είπε ότι πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι για να πάρει το πρωτάθλημα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Σπανός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Είχα τηλεφωνική συνομιλία με τον κύριο Μελισσανίδη. Του είπα ελάτε να παίξουμε το παιχνίδι. Μου είπε πως πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι για να πάρει το πρωτάθλημα. Πρέπει να περάσει από το Περιστέρι για να πάρει το πρωτάθλημα. Του είπα πως ξέρω ως ΑΕΚ πρεσβεύεις κάτι άλλο και μία άλλη φιλοσοφία, που έχει δείξει στο παρελθόν. Ο απώτερος σκοπός της ΑΕΚ ήταν να μην παίξει και πίεσαν τον διαιτητή προς αυτή την κατεύθυνση.

Αμφισβητούμε την μέτρηση, έγινε με τη μεζούρα, από που προβλέπεται μεζούρα. Το παιχνίδι δεν έγινε μεσοσταθμικά για διαφορά 1, 1.5 εκατοστά. Αν θέλουμε το ποδόσφαιρο να παίζεται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, να παίζεται. Δεν αρμόζει σε μια μεγάλη ομάδα να ψάχνεται για να πάει να κερδίσει το παιχνίδι στα δικαστήρια. Ο Μανούχος πιεζόταν, πήρε μια μεζούρα για να μετρήσει. Η μία εστία έχανε 1, 1.5 πόντο λες και έγινε κάτι. Θα ζητήσουμε την επανάληψη του αγώνα».

Διαβάστε επίσης

Ποδόσφαιρο εναντίον γελοιοτήτων

Ποδόσφαιρο εναντίον γελοιοτήτων

Ο Ολυμπιακός πάλεψε για ένα καλό αποτέλεσμα στην Τούμπα, κόντρα σε εχθρική ατμόσφαιρα, πανό και λοιπά. Άλλοι, επέλεξαν να μετράνε δοκάρια και να εξευτελίζουν κάθε τι ποδοσφαιρικό.