Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παίρνει «φωτιά» το πρωτάθλημα, επίθεση Παναθηναϊκού στην ΑΕΚ!

Παίρνει «φωτιά» το πρωτάθλημα, επίθεση Παναθηναϊκού στην ΑΕΚ!
Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2023 - 14:53

Συνεχίζεται η «κωμωδία με τα δοκάρια»! Αυτά τα οποία ζούμε από χθες είναι, για άλλη μια φορά… εξωπραγματικά και άκρως «εξυγιαντικά»! Ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων και… μέχρι και τα φιλαράκια και συνεταιράκια της «εξυγίανσης» βρέθηκαν να τσακώνονται… Ο Παναθηναϊκός έβγαλε ανακοίνωση κατά της ΑΕΚ, επειδή εκείνη ανέφερε σε δική της ανακοίνωση, νωρίτερα, το περιστατικό με την κροτίδα στον Μπρινιόλι, στο πρόσφατο ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων.

Για το «… σε μια κροτίδα που έσκασε 15 μέτρα μακριά από τον πλησιέστερο ποδοσφαιριστή. Και τι μας λένε; Πως θα μπορούσε λέει ο Μπρινιόλι να είχε παραστήσει τον τραυματία και να κρινόταν έτσι το ματς. Δε χρειάζεται να σχολιάσουμε κάτι παραπάνω...» της ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός… απάντησε με: «Είναι φανερό ότι η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ ψεύδεται ασυστόλως, προκειμένου να καλύψει τους ύπουλους τρόπους που χρησιμοποιεί, ώστε να κερδίσει στα χαρτιά έναν αγώνα, αποδεικνύοντας πόσο υποκριτικές ήταν οι μέχρι πρότινος ηθικολογικές διακηρύξεις της για να κερδίζονται οι αγώνες μόνο στο γήπεδο».

Όπως γίνεται σαφές, ο πόλεμος μαίνεται και δεν… αναμένεται να τελειώσει σύντομα…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Εκθέτει την ΑΕΚ ο Ατρόμητος: «Ήθελαν το ματς στα χαρτιά, με πιέσεις τύπου ‘τελείωσε’ προς τον Μανούχο»

Εκθέτει την ΑΕΚ ο Ατρόμητος: «Ήθελαν το ματς στα χαρτιά, με πιέσεις τύπου ‘τελείωσε’ προς τον Μανούχο»

«Η μοναδική της επιδίωξη ήταν όχι μόνο να μην αγωνιστεί, αλλά να πάρει το παιχνίδι και τους τρεις βαθμούς στα χαρτιά», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο Ατρόμητος.