Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάνε της τα… εγκαίνια!

Κάνε της τα… εγκαίνια!
Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2023 - 09:59

Έτοιμος ο Ολυμπιακός, για τον πρώτο, μεγάλο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Πειραιά επισκέπτεται απόψε (20:30) για πρώτη φορά το γήπεδο της ΑΕΚ και στόχος του είναι να το… εγκαινιάσει όπως πρέπει. Γιατί μπορεί εκεί στην ΑΕΚ να έκαναν τα εγκαίνια του γηπέδου τους, αλλά τα πραγματικά εγκαίνια γίνονται μόνο όταν… κεράσει γκολ ο Θρύλος!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Για να το σοβαρέψουμε, το ματς απόψε είναι και σημαντικό, αλλά και δύσκολο. Απέναντι στην ΑΕΚ, μια ομάδα βελτιωμένη, αλλά με το μεγάλο όπλο της να είναι η τρομερή στήριξη που έχει από το «σύστημα» της «εξυγίανσης» και το γεγονός ότι, κόντρα σε κάθε λογική, πηγαίνει… σπρωχτή, προφανώς ο Ολυμπιακός δεν θα έχει εύκολο έργο. Κάθε άλλο. Με τα αίσχη στο γήπεδο του Ατρόμητου και όλο τον απόηχο που επέφεραν να είναι ακόμη… τρέχοντα, γίνεται άμεσα αντιληπτό το τι είναι ικανή να κάνει αυτή η ομάδα…

Ο Θρύλος πάει στην OPAP Arena με Χάμες και Χουάνγκ στην αποστολή και θα φανεί με την ανακοίνωση της 11άδας, ποιο είναι το πλάνο του Μίτσελ, για τη χρησιμοποίησή τους. Το ρόστερ είναι πλούσιο, η ομάδα εν γένει ανεβασμένη, αλλά πρέπει να δείξει καλύτερη εικόνα, από εκείνη στην Τούμπα, για να πάρει αυτό που θέλει!

Ραντεβού στις 20:30…

Διαβάστε επίσης

Βγάζει μπροστά τον Κανός

Βγάζει μπροστά τον Κανός

Ο Ισπανός έχει μπει στο κλίμα, έχει περισσότερες ώρες δουλειάς με την ομάδα στα πόδια του και πλέον ο Θρύλος περιμένει περισσότερα από εκείνον.