Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πλάνο θα καθοριστεί την τελευταία στιγμή

Το πλάνο θα καθοριστεί την τελευταία στιγμή
Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2023 - 10:58

Χάμες, Χουάνγκ, Μπιέλ. Τρεις παίκτες πραγματικά σημαντικοί για την οικονομία της ενδεκάδας του Μίτσελ στην OPAP Arena, για το ματς απέναντι στην ΑΕΚ. Ο Ισπανός τεχνικός θα καθορίσει την τελευταία στιγμή το πλάνο του. Θα το οριστικοποιήσει, για την ακρίβεια. Στόχος του θα είναι να έχει όσο πιο δυνατή 11άδα, με δεδομένη την κόπωση από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και με βάση τις πιθανές απουσίες του, αλλά αυτό δεν είναι -δυστυχώς- στο χέρι του.

Καλύτερη εικόνα είχαν μέχρι χθες οι παίκτες-ερωτηματικά, ως προς την ετοιμότητά τους. Ξεκαθαρίζει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Και όπως φαίνεται, δεν είναι μόνο το θέμα των τριών παικτών, τους οποίους προαναφέραμε, που «καίει» τον Μίτσελ. Τα άκρα της άμυνας, η μια θέση στα στόπερ, τα χαφ συνολικά, η επίθεση. Υπάρχουν εν γένει ανοικτά ζητήματα και είναι σαφές ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού αποκτά οριστική εικόνα της ομάδας του μετά το χαλάρωμα της Πέμπτης…

Το παιχνίδι χρειάζεται συγκεκριμένη προσέγγιση και ο Μίτσελ καλείται και να φρεσκάρει την ομάδα του, αλλά και να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Λεπτή γραμμή ισορροπίας και πρέπει ο Ολυμπιακός να τη διαβεί.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Βγάζει μπροστά τον Κανός

Βγάζει μπροστά τον Κανός

Ο Ισπανός έχει μπει στο κλίμα, έχει περισσότερες ώρες δουλειάς με την ομάδα στα πόδια του και πλέον ο Θρύλος περιμένει περισσότερα από εκείνον.

Έτοιμος; Έτοιμος!

Έτοιμος; Έτοιμος!

Με το γαλόνι από την πρόκριση επί του Άρη… φρεσκοφορεμένο, ο Κώστας Τζολάκης είναι εδώ και παίρνει άλλη μια μεγάλη ευθύνη στους ώμους του.

Κάνε της τα… εγκαίνια!

Κάνε της τα… εγκαίνια!

Πρώτη φορά στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ ο Ολυμπιακός, έτοιμος για τον ημιτελικό Κυπέλλου (20:30) και για να… εγκαινιάσει όπως πρέπει, την OPAP Arena.