Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από Δευτέρα (13/2) η απόφαση για το ματς Ατρόμητος-ΑΕΚ

Από Δευτέρα (13/2) η απόφαση για το ματς Ατρόμητος-ΑΕΚ
Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2023 - 17:35

«Μαραθώνια» ήταν η εκδίκαση της υπόθεσης του αγώνα Ατρόμητος-ΑΕΚ, καθώς η διαδικασία στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Οργανο της Σούπερ Λίγκας κράτησε 3,5 ώρες. Ο δικηγόρος του Ατρομήτου Αλέξης Κούγιας αμφισβήτησε τις μετρήσεις και εξαπέλυσε βολές κατά του διαιτητή Μανούχου και του Γιάννη Παπαδόπουλου.

Ο γνωστός ποινικολόγος τόνισε ότι ο πρώτος «ενήργησε ως υπάλληλος της ΑΕΚ», ενώ χαρακτήρισε «κουμάσι» τον δεύτερο και αναρωτήθηκε γιατί κυκλοφορεί ελεύθερος. Παράλληλα, έκανε γνωστό ότι έχει εντολή από τον πρόεδρο του Ατρομήτου Γιώργο Σπανό να καταθέσει μήνυση σε βάρος τους. Ακόμη, υπέβαλε ένσταση αοριστίας για τα αναγραφόμενα στο φύλλο αγώνα και στο κατηγορητήριο.

Στις πρόσθετες παρεμβάσεις τους οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ζήτησαν να γίνει το ματς, τονίζοντας ότι οι μετρήσεις δεν έγιναν σωστά.

Η πλευρά της ΑΕΚ ήταν... ξεκάθαρη. Θέλει το παιχνίδι στα χαρτιά.

Στο υπόμνημα 21 σελίδων, που παρέδωσε ο Ατρόμητος στον αθλητικό δικαστή, αναφέρεται σε σχέδιο Μανούχου-ΑΕΚ κατά Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού: «Eντελώς λανθασμένα και κατά την κρίση μας με δόλο, συνεργαζόμενος με τον Γιάννη Παπαδόπουλο... με μοναδικό σκοπό την ωφέλεια της ΠΑΕ ΑΕΚ και την πρόκληση βλάβης στην ΠΑΕ Ατρόμητος, στον πρόεδρό της Γιώργο Σπανό, αλλά και στις ΠΑΕ ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός... εκτέλεσε ένα σχέδιο, το οποίο είχε εξυφανθεί πολύ πριν την έναρξη του αγώνα και ενώ είναι αδιανόητο ως διεθνής διαιτητής να μη γνωρίζει πώς διαπιστώνεται η αντικανονικότητα των δοκαριών και ποια μέσα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για για να αποδειχθεί, βρέθηκε με μία κορδέλα-μεζούρα στο χέρι, την οποία ισχυρίστηκε ότι δήθεν του την παρέδωσε η αστυνομία...».

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός «διέλυσε» την ΑΕΚ!

Ο Ολυμπιακός «διέλυσε» την ΑΕΚ!

Τη Δευτέρα η απόφαση του αθλητικού δικαστή της Super League, με τους «ερυθρόλευκους» να τονίζουν στην πρόσθετη παρέμβασή τους ότι δεν πρέπει να ληφθεί υπόψη η μέτρηση του Μανούχου.