Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκη σαν βάλσαμο!

Νίκη σαν βάλσαμο!
Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 - 09:42

Επιστρέφει στο σπίτι του ο Θρύλος, για μία ακόμη εντός έδρας αναμέτρηση στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Και μπορεί κάποιος να θεωρήσει ότι το αποψινό (21:00) παιχνίδι του Ολυμπιακού, με τον Παναιτωλικό στον Ναό είναι… εύκολο. Αλλά αυτή είναι λανθασμένη αντίληψη. Αυτά τα παιχνίδια είναι πάντοτε πολύ πιο δύσκολα…

Λαβωμένος σωματικά (με απουσίες, όπως εκείνη του Μπιέλ) και ψυχολογικά (μετά την απώλεια στο Κύπελλο, απέναντι στην ΑΕΚ) ο Ολυμπιακός καλείται απόψε να επιδείξει σθένος και να καταφέρει άμεσα να μπει ξανά στον δρόμο των νικών, για να μπορέσει να αντιστρέψει το κλίμα στις τάξεις του. Και να συνεχίσει με θετικό πρόσημο, την προσπάθειά του να πάρει και το φετινό πρωτάθλημα.

Ο κόσμος οφείλει και σήμερα να είναι εκεί και να στηρίξει την ομάδα, στην προσπάθεια την οποία θα κάνει, να πάρει μια νίκη σαν… βάλσαμο. Μια νίκη ψυχολογίας. Η οποία θα δείξει ότι ο Ολυμπιακός έχει «παλμό» και μπορεί άμεσα να αντιδράσει, καταθέτοντας ψυχή, μέταλλο και εμπειρία στον πρωταθλητισμό.

Ραντεβού στις 21:00 στο Καραϊσκάκη!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης