Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα ισοπέδωσε όλα ο Παπαδόπουλος, «όργια» υπέρ της ΑΕΚ

Τα ισοπέδωσε όλα ο Παπαδόπουλος, «όργια» υπέρ της ΑΕΚ
Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 - 21:20

«Εσκισε» τον κανονισμό διαιτησίας ο Γιάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), με απαράδεκτο και τον Ζαμπαλά (Ηπείρου) που ήταν στο VAR. Κανονικά, πρέπει να πάνε σπίτι τους. Είχαν... συνεργασία στα «όργια» υπέρ της ΑΕΚ και δεν έδωσαν πέναλτι στον Λεβαδειακό, ενώ τα δυο που ο Παπαδόπουλος καταλόγισε υπέρ της ΑΕΚ ήταν ανύπαρκτα, με ευθύνη και το Ζαμπαλά που έπρεπε να τον καλέσει για ανασκόπηση, όπως ανύπαρκτη ήταν και η αποβολή του Τζημόπουλου για το πρώτο πέναλτι-φάντασμα! Μπορεί η ΑΕΚ να νίκησε 3-0, όμως έγιναν μεγάλα λάθη από τους ρέφερι.

Το πέναλτι στον Λεβαδειακό έπρεπε να δοθεί στο 45', όταν ο Αθανασιάδης ανέτρεψε τον Βρακά με το γόνατο. Σα να μην έφτανε αυτό στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου οι Παπαδόπουλος και Ζαμπαλάς το... τερμάτισαν. Προκάλεσαν ανατριχίλα! Πιο συγκεκριμένα το ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ ξεκίησε από επιθετικό φάουλ, έγινε στο μισό γήπεδο από την πλευρά της ΑΕΚ, ενώ (στη συνέχεια) το πέναλτι-αίσχος δόθηκε σε δήθεν ανατροπή του Γκαρσία από τον Τζημόπουλο, τον οποίο ο Παπαδόπουλος απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Ζαμπαλάς έπρεπε να παρέμβει επειδή δεν φάνηκε επαφή, άρα κακώς δόθηκε πέναλτι, με το οποίο ο Αμραμπατ έκανε το 2-0.

Στο 76' καταλογίστηκε ένα ακόμη πέναλτι στην ΑΕΚ, καθώς ο Παπαδόπουλος φαντάστηκε ανατροπή του Φαν Βέερτ από τον Παζ. Κι εδώ, όπως και στις προηγούμενες φάσεις, απαράδεκτος ήταν και ο Ζαμπαλάς που έπρεπε να συστήσει ανασκόπηση, ώστε ο Παπαδόπουλος να πάρει πίσω το πέναλτι. Το πέναλτι έχασε ο Τσούμπερ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης