Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρσέλο: «Μόνο ευγνωμοσύνη μπορώ να εκφράσω που φόρεσα τη φανέλα του Ολυμπιακού» (photo)

Μαρσέλο: «Μόνο ευγνωμοσύνη μπορώ να εκφράσω που φόρεσα τη φανέλα του Ολυμπιακού» (photo)
Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2023 - 18:25

Το δικό του «αντίο» στον Ολυμπιακό είπε ο Μαρσέλο, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο και τους ανθρώπους που συνεργάστηκε.

Μετά τη λύση του συμβολαίου του με την ομάδα του Πειραιά ο Βραζιλιάνος μπακ, με ανάρτησή του στα social media τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι μόνο ευγνωμοσύνη μπορεί να εκφράσει που φόρεσε την «ερυθρόλευκη» φανέλα, σημειώνοντας ότι «δεν θα είναι η τελευταία του φορά σε αυτήν την καταπληκτική χώρα».

Συγκεκριμένα, ο Μαρσέλο έγραψε:

«Έχω ζήσει αξέχαστες στιγμές στην Ελλάδα, στις οποίες με υποδέχτηκαν θερμά σε ένα νέο σπίτι, όχι μόνο για μένα, αλλά και για την οικογένειά μου. Ο Πειραιάς και οι άνθρωποι του έχουν όλη μου την καρδιά και δεν θα είναι η τελευταία μου φορά σε αυτή την καταπληκτική χώρα. Μόνο ευγνωμοσύνη μπορώ να εκφράσω που φόρεσα τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Παρόλο που η σύντομη διαμονή, η εμπειρία και οι φίλοι που έκανα εκεί θα μείνουν για πάντα σημαδευτές στη ζωή μου. Σήμερα αποχαιρετώ αλλά αφήνω τη στοργή και τον σεβασμό μου στον Πρόεδρο, στους συμπαίκτες μου, σε όλους τους εργαζόμενους και τους φιλάθλους του συλλόγου. Εύχομαι στον Ολυμπιακό ένα επιτυχημένο μέλλον! Ευχαριστώ, Ολυμπιακέ».

Διαβάστε επίσης