Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απίθανο για Γκάρι, πιθανό για Σωκράτη

Απίθανο για Γκάρι, πιθανό για Σωκράτη
Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 - 14:38

Οι πρώτες εκτιμήσεις για Γκάρι και Σωκράτη αφήνουν αισιοδοξία μόνο για έναν εκ των δύο άσων του Ολυμπιακού, να είναι παρών στο μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου, απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο Καραϊσκάκη. Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές του Μίτσελ αποχώρησαν από το παιχνίδι με τη Λαμία, με πρόβλημα τραυματισμού. Αντικαταστάθηκαν, ο ένας από τον Μπιέλ, ο άλλος από τον Ντόη. Και μπαίνουν στα… πιτς. Ο ένας για μεγαλύτερ, ο άλλος για μικρότερο διάστημα.

Το πρόβλημα και των δύο είναι στο ίδιο σημείο (οπίσθιο μηριαίο) αλλά του Γκάρι είναι πιο σοβαρό και δεν προλαβαίνει το ντέρμπι. Ο ακραίος επιθετικός από το Κάπε Βέρντε δεν αναμένεται να είναι σε θέση να ενισχύσει την προσπάθεια του Ολυμπιακού στο ντέρμπι. Και αν αυτό συμβεί, θα αποτελέσει έκπληξη, αφού έχει υποστεί θλάση.

Από την πλευρά του, ο Σωκράτης έχει ενοχλήσεις, αλλά φαίνεται να το πρόλαβε. Αποτέλεσμα αυτού είναι να φαντάζει πιθανό να αγωνιστεί, σε αντίθεση με τον Γκάρι, στο «αιώνιο» ντέρμπι. Ο Σωκράτης δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό και έτσι θα κάνει αγώνα δρόμου, με την ελπίδα να είναι παρών το Σάββατο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης