Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πασχαλάκης σημαίνει… «refuse to lose»

Πασχαλάκης σημαίνει… «refuse to lose»
Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023 - 17:55

Τέλη Σεπτέμβρη ήρθε στον Πειραιά, παίρνοντας το μεγαλύτερο ρίσκο της καριέρας του και με την απορία για τον τρόπο που θα τον υποδεχτεί ο κόσμος. Ένας εξαιρετικός (όπως αποδείχθηκε) χαρακτήρας, ο οποίος δεν πούλησε οπαδιλίκι αλλά μέσα από τις εμφανίσεις του κατόρθωσε όχι μόνο να γίνει αποδεκτός… αλλά να ακούσει το όνομα του εν χορό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ας αφήσουμε όμως το επικοινωνιακό στην άκρη, με σκοπό να μελετήσουμε την ουσία του ζητήματος. Από την στιγμή που ο Πασχαλάκης έγινε κάτοικος του Λιμανιού, έχει αγωνιστεί σε 15 παιχνίδια της Stoiximan Super League. Και τα όσα έχει καταφέρει… είναι αδιανόητα. Με αυτόν κάτω από τα δοκάρια ο Ολυμπιακός είναι αήττητος, ενώ ο ίδιος έχει διατηρήσει την εστία του 10 φορές ανέπαφη.

Ο ορισμός της επιτυχημένης μεταγραφής και κατ’ επέκταση αντικατάστασης ενός σπουδαίου πορτιέρο (Βατσλίκ), ο οποίος νικήθηκε από τα προβλήματα τραυματισμών. Σε ηλικία 33 ετών αποδεικνύει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, έτοιμος να βοηθήσει στο μέλλον τόσο τον Θρύλο όσο και την Εθνική.

Διαβάστε επίσης

Αυγενάκης: «Ωρα να συμμορφωθεί η ΕΠΟ»

Αυγενάκης: «Ωρα να συμμορφωθεί η ΕΠΟ»

Τι ανέφερε ο Αυγενάκης, με αφορμή τη διάταξη για να γίνει η Ενωση Διαιτητών/ΟΔΠΕ μέλος της ΕΠΟ και να έχουν οι εν ενεργεία ρέφερι το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.