Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τουρίστες» και αλλοιώσεις, τέρμα! (video)

«Τουρίστες» και αλλοιώσεις, τέρμα! (video)
Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2023 - 11:59

Το ζήσαμε. Με τον πιο αισχρό και άσχημο τρόπο. Με τον ίδιο αντίπαλο, σε αντίστοιχες συνθήκες. Στο «αιώνιο» ντέρμπι του πρώτου γύρου. Με ένα πέτσινο πέναλτι, ανακάλυψη του… «τουρίστα», όπως τον χαρακτηρίζει η ίδια η ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάκομπ Κέλετ, ο οποίος στο 97’ του αγώνα στη Λεωφόρο… έσωσε με το «έτσι θέλω» τον Παναθηναϊκό, από την ήττα. Δεν τον έσωσε και από το… «ξεγύμνωμα», βέβαια, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Και είναι το φλέγον θέμα τώρα. Εδώ.

Ο Ολυμπιακός, με την επιστολή του στην ΚΕΔ, για ελίτ κορυφαίο διαιτητή, στέλνει μήνυμα ενόψει ντέρμπι! Τι λέει, μέσα σε λίγες λέξεις; «Το ματς να παιχτεί στο γήπεδο και όχι στο παρασκήνιο». Απλά τα πράγματα…

«Γνωρίζετε πολύ καλά ότι ο αγώνας του πρώτου γύρου μεταξύ των δυο ομάδων σημαδεύτηκε και εν τέλει καθορίστηκε από τις απαράδεκτες αποφάσεις ενός παντελώς ακατάλληλου και κάκιστου διαιτητή, οι οποίες όχι μόνο αλλοίωσαν το αποτέλεσμα εκείνου του αγώνα αλλά και την συνολική βαθμολογία του πρωταθλήματος. Είναι χρέος σας αυτή τη φορά να προβείτε στην επιλογή εκείνη που θα διασφαλίσει ότι το αποτέλεσμα στο γήπεδο θα καθοριστεί από την απόδοση των ομάδων και όχι από τις «εφευρέσεις» ενός τουρίστα που θα έρθει στην Ελλάδα για ένα ωραίο Σαββατοκύριακο», λέει ο Θρύλος.

Ξεκάθαρα τα πράγματα. Στα ίσια. Ούτε «μα», ούτε «μου». «Τουρίστες» και αλλοιώσεις, τέρμα! Ελίτ κορυφαίος διαιτητής ΤΩΡΑ!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός σε Μπένετ: «Βάλτε ελίτ διαιτητή και αφήστε τις γελοιότητες»

Ολυμπιακός σε Μπένετ: «Βάλτε ελίτ διαιτητή και αφήστε τις γελοιότητες»

Επιστολή-φωτιά της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ στον αρχιδιαιτητή, με την οποία ζητά ελίτ ρέφερι, από τα έξι κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Αγγλίας, Ισπανίας, Γερμανίας, Γαλλίας, Ιταλίας, Ολλανδίας) για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.