Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Εξυγιαντές» του συμφέροντος και της συμφοράς: Τσακώνονται όλοι με όλους!

«Εξυγιαντές» του συμφέροντος και της συμφοράς: Τσακώνονται όλοι με όλους!
Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2023 - 14:28

Το σανό καλά κρατεί. Κάτι παραμυθάδες έχουν χύσει τόνους χολής εις βάρος του Ολυμπιακού και τόνους μελάνης να μας πείσουν ότι οι… μεγάλοι (οι ποιοι;…) του ελληνικού ποδοσφαίρου έχουν… συμμαχήσει (εδώ και χρόνια) για να εργαστούν για το κοινό καλό και να προωθήσουν το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου; Πειστήκατε; Ούτε εμείς… Και έρχεται η φετινή χρονιά, η οποία αποδεικνύει ότι όχι «συμμαχία» δεν υπάρχει. Αλλά ούτε καν οι λυκοφιλίες δεν αντέχουν… Με την πρώτη… χαλάνε! Διαλύονται. Θα μας πείτε, για αυτό λέγονται και «λυκοφιλίες».

Στο «πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών», όπως θέλουν να μας λένε οι παραμυθάδες που πληρώνονται από τις δυνάμεις της «εξυγίανσης», αυτό που κυριαρχεί είναι η τοξικότητα, ο πόλεμος, οι «μάχες» και ένας μόνιμο… τσακωμός. Μιλάμε για κωμωδία… «Εξυγιαντές» του συμφέροντος και της συμφοράς: Τσακώνονται όλοι με όλους! Παναθηναϊκός με ΑΕΚ, ΑΕΚ με ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ με Παναθηναϊκό. Κατά τα άλλα… συμμαχία και ενότητα για το καλό του ποδοσφαίρου. Και κατά τα άλλα μας λένε ότι έχουν συνασπιστεί οι μεγάλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου για να… εργαστούν για το καλό μας. Όταν το μόνο που τους νοιάζει είναι το δικό τους συμφέρον. Ο καθένας το δικό του, δηλαδή. Δεν διστάζουν ακόμη και μεταξύ τους να «πλακωθούν», για να βγουν από πάνω… Και διαρκώς εκτίθενται…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης