Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Εξαντλήθηκαν οι θέσεις ΑμεΑ για το ντέρμπι

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Εξαντλήθηκαν οι θέσεις ΑμεΑ για το ντέρμπι
Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023 - 16:35

Το ενδιαφέρον όλου του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι στραμμένου στο μεγάλο, «αιώνιο» ντέρμπι του Σαββάτου. Και το Καραϊσκάκη θα είναι κατάμεστο, με αποτέλεσμα να έχουν εξαντληθεί και οι θέσεις ΑμεΑ, στον Ναό.

Ενημερώνει σχετικά ο Ολυμπιακός, για το μεγάλο ματς του Σαββάτου.

Για τον αγώνα της 24ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League Ελλάδας 2022 -23 απέναντι στον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» τo Σάββατο 25/02 και ώρα 20:30, ενημερώνει τους φίλους/AμεA της ομάδας για τα εξής:

Στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ) που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και χρησιμοποιούν για το λόγο αυτό ειδικά αμαξίδια, γνωστοποιούμε ότι οι θέσεις που βρίσκονται πλησίον των εισόδων Α1 και Α2 έχουν ήδη καλυφθεί, αφού οι φίλαθλοι – ΑμεΑ έδειξαν ανταπόκριση και επικοινώνησαν τηλεφωνικά για να δηλώσουν την επιθυμία τους να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Άλλοι φίλαθλοι – ΑμεΑ, που δεν πρόλαβαν να επικοινωνήσουν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, παρακαλούνται να μην προσέλθουν στο γήπεδο, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους.

Διαβάστε επίσης

«Απαράδεκτη η έφεση της ΑΕΚ»

«Απαράδεκτη η έφεση της ΑΕΚ»

Μια τρύπα στο νερό φαίνεται πως έκανε η ΑΕΚ παρά την προσφυγή της στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για την υπόθεση της μεζούρας. Θυμίζουμε ότι σε πρώτο βαθμό ο Ατρόμητος δικαιώθηκε και ο αθλητικός δικαστής της Σούπερ Λίγκας αποφάσισε να γίνει ο αγώνας.