Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ικανοποίηση για την απόλυτη κυριαρχία, προβληματισμός για τις χαμένες τελικές

Ικανοποίηση για την απόλυτη κυριαρχία, προβληματισμός για τις χαμένες τελικές
Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023 - 11:38

Το ντέρμπι είχε νικητή. Ξανά. Όπως και στον πρώτο γύρο. Απλώς ο διαιτητής και στις δύο περιπτώσεις, αποφάσισε να το… φέρει «Χ». Τη μία ήταν ο Κέλετ, την άλλη ο Πινέιρο. Και στις δύο περιπτώσεις, το ντέρμπι «αιωνίων» είχε νικητή. Τον Ολυμπιακό. Μόνο τυπικά δεν νίκησε η ομάδα του Μίτσελ. Μόνο τύποις δεν πήρε τους τρεις βαθμούς και στο Καραϊσκάκη και στη Λεωφόρο. Αγωνιστικά, νίκησε. Από άποψη νοοτροπίας, νίκησε. Ηθικά… Εκεί και αν νίκησε. Και στις δύο περιπτώσεις «αιωνίων» ντέρμπι φέτος. Ποδοσφαιρικά, εν το συνόλω, όχι απλώς νίκησε, αλλά καθολικά επικράτησε του Παναθηναϊκού.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ωστόσο, ο προβληματισμός μένει, ως έναν βαθμό. Κυριαρχεί η ικανοποίηση, αλλά ο προβληματισμός μένει… Ικανοποίηση για την απόλυτη κυριαρχία, προβληματισμός για τις χαμένες τελικές. «Πάτησε» τον αντίπαλό του, ο Ολυμπιακός και θα έπρεπε να του έχει βάλει τρία γκολ…

Τα στατιστικά μιλούν. Φωνάζουν. Δείτε:

Και όμως. Το γκολ δεν ήρθε… Οπότε ως ένα βαθμό, ο προβληματισμός μένει. Ο Ολυμπιακός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος και το σκορ θα έπρεπε να είχε γράψει, τουλάχιστον τριάρα…

Διαβάστε επίσης

Μπόχα, βρώμα της «εξυγίανσης» η ιστορία

Μπόχα, βρώμα της «εξυγίανσης» η ιστορία

Ταύτιση του ψευτοπρωταθλητή με το σύστημα που τον ευνόησε καταφανέστατα και στα δύο ντέρμπι και δύο κλεμμένα αποτελέσματα φέτος, απέναντι στον ΓΙΓΑΝΤΑ Ολυμπιακό.