Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Νταβίντ Λουίζ υποφέρει χωρίς τον Ροντινέι»

«Ο Νταβίντ Λουίζ υποφέρει χωρίς τον Ροντινέι»
Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2023 - 22:10

Σύμφωνα με το εγκεκριμένο βραζιλιάνικο Μέσο η έλευση του Ροντινέι στον Ολυμπιακό στοίχισε σε μεγάλο βαθμό στην Φλαμένγκο. Όχι μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο, καθώς ο αντικαταστάτης του, Βαρέλα, δεν έχει κατορθώσει να πιάσει τα υψηλά στάνταρ του προκατόχου του, αλλά και σε θέμα αποδυτηρίων.

Συγκεκριμένα ο σούπερσταρ της ομάδας, Νταβίντ Λουίζ, φαίνεται να έχει επηρεαστεί από την απώλεια του 31χρονου αριστερού οπισθοφύλακα. Όχι μόνο στην ομοιογένεια που διατηρούσαν στην άμυνα αλλά και εκτός γηπέδου, καθώς επρόκειτο για έναν από τους καλύτερους του φίλους.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Από τους παίκτες που έχει υποφέρει περισσότερο από την απουσία του Ροντινέι, είναι ο Νταβίντ Λουίζ. Ένας μεγάλος προσωπικός φίλος του 31χρονου μπακ. Ο έμπειρος αμυντικός, δε δείχνει καν τον ενθουσιασμό και την ηγετική φυσιογνωμία που είχε τα προηγούμενα έτη. Ο λόγος μπορεί να σχετίζεται με την αποχώρηση του δεξιού μπακ, πολύ αγαπητού στον ίδιο, αλλά και την ομάδα γενικότερα».

«Ο Βαρέλα που αντικατέστησε τον Ροντινέι δεν έχει ακόμα καταφέρει να προσαρμοστεί, ενώ ο έτερος δεξιός μπακ, ο Ματεουζίνιο, δεν μπορεί να ανταποκριθεί ως βασικός ακόμα. H Φλαμένγκο νοσταλγεί το ποδόσφαιρο του Ροντινέι».

Διαβάστε επίσης