Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καλείται να κοιτάξει μπροστά και να προχωρήσει

Καλείται να κοιτάξει μπροστά και να προχωρήσει
Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2023 - 09:57

Είναι κάποιες στιγμές που όσο και αν το σώμα θέλει, το μυαλό δεν μπορεί. Η ψυχή δεν μπορεί. Μοιάζει τόσο επουσιώδες, αυτή τη στιγμή, το να συζητά κανείς για σπορ, για αθλητισμό. Ναι, ομορφαίνουν τη ζωή μας, της δίνουν ένα νόημα, για πολλούς είναι τρόπος ζωής. Όταν όμως θρηνείται η ίδια η ανθρώπινη ζωή, μοιάζει τρομερά δύσκολο το να μπορεί κανείς να έχει μέσα του την κανονικότητα και να λειτουργήσει με βάση αυτή… Θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε.

Το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ πέρασε δίχως να γίνει και θα μας απασχολήσει κάποια στιγμή ξανά στο μέλλον. Θα το συζητήσουμε ξανά όταν θα έρθει η ώρα της διεξαγωγής του. Αυτή τη στιγμή, αγωνιστικά, το μυαλό του Θρύλου στρέφεται στον Λεβαδειακό και στην προετοιμασία, την οποία η ομάδα θα κάνει για να είναι έτοιμη για το ματς της Κυριακής (16:00). Η ομάδα του Μίτσελ θέλει να επιστρέψει στο γήπεδο και να νικήσει, καθώς το πρωτάθλημα οδεύει προς το τέλος του, σε ό,τι αφορά την κανονική του διάρκεια.

Με τα πλέι οφ να πλησιάζουν, ο Ολυμπιακός έχει ως στόχο το να μείνει όσο πιο κοντά γίνεται στην κορυφή, για να «χτυπήσει» στη δεύτερη και τελική φάση του πρωταθλήματος, παίρνοντας εκεί τα ματς που θα του επιτρέψουν να ξεπεράσει τους αντιπάλους του… Υπάρχει δρόμος ακόμη μπροστά και η ομάδα θέλει να μείνει συγκεντρωμένη στον στόχο της.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης