Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απουσίες και ερωτηματικά ενόψει Λεβαδειακού

Απουσίες και ερωτηματικά ενόψει Λεβαδειακού
Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2023 - 10:17

Δεν μπορεί να κατέβει ήρεμος ο Ολυμπιακός σε ένα ματς… Αρκετές οι δυσκολίες, τις οποίες έχει ξανά μπροστά του, ο Μίτσελ. Ο Ολυμπιακός δεν αναμένεται να είναι πλήρης, ούτε σε αυτό το ματς, ενόψει Κυριακής και ενόψει Λεβαδειακού.

Ο Ισπανός τεχνικός ξέρει ότι μπροστά υπάρχει το ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ και ξέρει επίσης ότι απέναντι στον Λεβαδειακό υπάρχει ένα μεγάλο «πρέπει». Επομένως, οφείλει να κουμαντάρει τους παρόντες και να προσέξει για τους απόντες, ή τα… ερωτηματικά.

Ροντινέι και Σωκράτης είναι τιμωρημένοι και δεν υπολογίζονται. Δεδομένο αυτό και δεν αλλάζει. Εκτός είναι επίσης ο Εμβιλά, ο οποίος φορά μπότα, για το χτύπημα στο πόδι χαμηλά. Ερωτηματικό είναι ο Χάμες και η παρουσία του, στο ματς με τον Λεβαδειακό. Δεν αναμένεται να είναι παρών ο Κολομβιανός, αφού δεν έχει προπονηθεί μέχρι στιγμής. Πιθανώς αν σήμερα κάνει κανονικά (δύσκολο) να υπολογίζεται για ένα διάστημα.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει και το θέμα με τις κάρτες των Ίνμπομ και Μπακαμπού. Είναι στο όριο οι δύο παίκτες του Θρύλου και χρειάζεται προσοχή, να μην τιμωρηθούν ενόψει ΑΕΚ. Δεν θα πάρουν τις κάρτες μαζί στα πλέι οφ, αφού στην 26η αγωνιστική οι κάρτες σβήνονται. Όχι όμως και οι τιμωρίες, οι οποίες περνούν στα πλέι οφ. Θα το σκεφτεί ο Μίτσελ, αν θα βάλει κάποιον από τους δύο παίκτες την Κυριακή…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης