Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πιθανή εμφάνιση Χάμες, το «βλέπει» ο Μίτσελ

Πιθανή εμφάνιση Χάμες, το «βλέπει» ο Μίτσελ
Σάββατο, 4 Μαρτίου 2023 - 15:07

Ένα από τα αγωνιστικά θέματα, τα οποία απασχολούν τον Μίτσελ, ενόψει Λεβαδειακού, είναι η συμμετοχή του Χάμες. Είναι πιθανή η εμφάνιση του παγκόσμιου Κολομβιανού στο Καραϊσκάκη, με τον Λεβαδειακό. Αλλά δεν είναι ούτε καν δεδομένη. Δεν είναι σαφώς με το μέρος του οι πιθανότητες, αλλά υπάρχουν. Να μπει ο Χάμες, έστω για λίγο, προκειμένου να μην είναι τελείως άπραγος, μέχρι το παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια, την επόμενη εβδομάδα.

Είναι σημαντικό για τον Χάμες να πάρει έστω λίγα λεπτά συμμετοχής, απέναντι στον Λεβαδειακό. Να μπει, να πατήσει ξανά χορτάρι και να πάρει λιγάκι αγωνιστικό ρυθμό. Δεν είναι το ίδιο, με το να πάει πλήρως… άπραγος, προερχόμενο και από απουσία, στο ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Ολυμπιακός περιμένει πάντοτε πολλά από τον Χάμες και η αλήθεια είναι πως απέναντι στον Λεβαδειακό του δίνεται μοναδική ευκαιρία να μπει ξανά και να πάρει ρυθμό.

Η προπόνηση το απόγευμα του Σαββάτου θα κρίνει αυτή την υπόθεση. Ο Μίτσελ περιμένει. Αν ο Χάμες είναι εντάξει, δεδομένα θα μπει αποστολή και θα πάρει και λίγο χρόνο συμμετοχής. Αν όχι, τότε πάει για την ΑΕΚ. Ξεκάθαρο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης