Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκησαν την ΑΕΚ και συνεχίζουν στην κορυφή οι Παίδες

Νίκησαν την ΑΕΚ και συνεχίζουν στην κορυφή οι Παίδες
Σάββατο, 4 Μαρτίου 2023 - 19:00

Οι Παίδες του Θρύλου πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση επικράτησαν με 2-0 εκτός έδρας κόντρα στην ΑΕΚ για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Κ15, διατηρώντας τη βαθμολογική διαφορά των 6 βαθμών, από τον δεύτερο Αστέρα Τρίπολης.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Ολυμπιακό, καθώς μόλις στο πρώτο λεπτό, ο Μιχαηλίδης συνεργάστηκε ωραία με τον Τρικαλιώτη, ο τελευταίος είδε τον Σιώζο και εκείνος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας για το 0-1.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ενώ χρειάστηκε να δώσουν σκληρές μονομαχίες με τους αντιπάλους τους.

Στο 49′ μετά από κλέψιμο ο Λάνα, έκανε σέντρα από αριστερά και ο Μιχαηλίδης με πλασέ στην κίνηση «έγραψε» το 0-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα του Τάσου Πάντου είναι με αντίπαλο τον Ατρόμητο εντός έδρας.

ΑΕΚ (Φ. Παπαπαναγής): Μωυσίδης, Λιγάτος, Στούμπος, Μούρτζινος, Γεωργίου, Δελαπόρτας Μάνος (Φασφαλής) Παπαδημητρίου (Στεφανίδης) Παπαροϊδάμης (Σαββίδης) Τσουραμάνης (Κοσκολέτος) Λάμπρου (Μανώλης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τ. Πάντος): Χριστοδουλόπουλος, Σιώζος, Καπάτος, Νουχάι, Μπάνος, Λάνα, Κάπελας (Μουγγός), Κότσαλος (Μπάντης), Τρικαλιώτης (Ποτουρίδης), Ξανθόπουλος (Καμάς), Μιχαηλίδης

Διαβάστε επίσης