Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλος είσαι, με τρίποντο και καλή εμφάνιση

Θρύλος είσαι, με τρίποντο και καλή εμφάνιση
Κυριακή, 5 Μαρτίου 2023 - 09:38

Επιστροφή για τον Θρύλο στη δράση και δη στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Με στόχο ένα και μοναδικό: Τη νίκη και τίποτα περισσότερο. Απέναντι στον Λεβαδειακό, στις 16:00, ο Ολυμπιακός ψάχνει το αυτονόητο. Για την 25η και προτελευταία αγωνιστική της Stoiximan Super League, ο Θρύλος υποδέχεται την ομάδα της Βοιωτίας, με μοναδικό στόχο να την κερδίσει, ώστε να παραμείνει σε τροχιά κορυφής και κοντά στους «εξυγιαντές», ενόψει πλέι οφ.

Στην έδρα του, με τον κόσμο του στο πλευρό του, ο Ολυμπιακός δεν αναζητεί τίποτα παραπάνω από αυτό που ΠΡΕΠΕΙ να κάνει. Από αυτό το οποίο άπαντες περιμένουν να κάνει. Να νικήσει. Με απουσίες και χωρίς Χάμες Ροντρίγκες, εντέλει, ο Ολυμπιακός θα παλέψει όχι απλώς να πάρει τους τρεις βαθμούς, αλλά να παίξει και καλό ποδόσφαιρο. Για να τονωθεί και ο ίδιος ψυχολογικά, ενόψει της δεύτερης και τελικής φάσης του πρωταθλήματος.

Μέσα από τη σημερινή αναμέτρηση, ο Μίτσελ θα κάνει και ένα «τσεκ» στην ομάδα του, ενόψει ΑΕΚ και Νέας Φιλαδέλφειας, την προσεχή εβδομάδα. Πολλαπλή η σημασία του σημερινού (16:00) αγώνα, λοιπόν. Εμπρός Θρύλε, για τη νίκη!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Πάρε το πάνω σου

Πάρε το πάνω σου

Ο Κώστας Φορτούνης είναι έτοιμος για να ωθήσει τον Ολυμπιακό στη νίκη.