Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν λείπει το ελληνικό στοιχείο από τον Θρύλο

Δεν λείπει το ελληνικό στοιχείο από τον Θρύλο
Κυριακή, 5 Μαρτίου 2023 - 15:19

Ακόμη και με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο εκτός ενδεκάδας, τον Ανδρέα Μπουχαλάκη να έχει αναχωρήσει για την Τουρκία, ο Ολυμπιακός δεν στερείται ελληνικών επιλογών, στο ρόστερ του. Και να που απέναντι στον Λεβαδειακό, συνεχίζει να μετρά Έλληνες ποδοσφαιριστές, στην ενδεκάδα του.

Σε αντίθεση με άλλες ομάδες, στις οποίες ψάχνεις Έλληνα και… δεν βρίσκεις, ο Ολυμπιακός είτε ως βασικούς, είτε ως αλλαγές, φέρνει στο προσκήνιο αρκετούς Έλληνες παίκτες. Οι οποίοι είτε προέρχονται από μεταγραφή, είτε «δούλεψαν» από τις Ακαδημίες των Πειραιωτών και ανδρώθηκαν εδώ, ποδοσφαιρικά.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στο τέρμα. Ο Μασούρας με τον Φορτούνη μπροστά. Ο Ανδρούτσος δεξί μπακ. Ο Ανδρέας Ντόη επίσης, ένα παιδί που έχει μεγαλώσει στα σπλάχνα του Θρύλου και έχει παίξει Κ17 και την Κ19 της χώρας μας. Έχει λύσεις ο Θρύλος στο ρόστερ του, με παίκτες Έλληνες και γηγενείς, δικά του παιδιά είτε από την ακαδημία, είτε με μεταγραφή.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης