Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βαφτίζουν «δύσκολο» το… αλλοιωμένο

Βαφτίζουν «δύσκολο» το… αλλοιωμένο
Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2023 - 10:58

Αφού δεν κατάφεραν να πάρουν στα χαρτιά το ματς με τον Ατρόμητο, όπως φάνηκε εξ αρχής ότι ήθελαν, κατάφεραν τουλάχιστον να το κάνουν… αδιάφορο, για την ομάδα του Περιστερίου. Η οποία τότε είχε πολύ μεγαλύτερο κίνητρο, από ότι έχει τώρα… Και όμως, η προπαγάνδα πάει… σύννεφο.

Βαφτίζουν «δύσκολο» το… αδιάφορο. Ναι. Βαφτίζουν… δύσκολο ματς, ένα το οποίο πέρασε από 1000 κύματα για να… γίνει και ενώ πάλεψαν να το πάρουν στα χαρτιά και στις δικαστικές αίθουσες. Απέτυχαν. Όπως αποτυγχάνουν και να μας πείσουν, μέσω των διαφόρων ΜΜΕ που ελέγχουν και τα φερέφωνα, τα οποία λαλούν στα ραδιόφωνα, ότι το ματς απόψε, στο Περιστέρι, είναι… δύσκολο.

Προσοχή: Δεν λέμε ότι θα κάτσει ο Ατρόμητος να χάσει. Ούτε ότι δεν θα το παλέψει. Αλλά όπως και να το κάνουμε, όταν το κίνητρο χάνεται εν πολλοίς, φεύγει από τους Περιστεριώτες και το άγχος και πιθανώς να μη νιώθουν πλέον και την ανάγκη να βάλουν τα πόδια τους στη φωτιά, αφού δεν κυνηγούν κάτι… Άλλαξαν οι συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα. Άλλαξε η βαθμολογία. Άλλαξε το πρωτάθλημα. Αλλοιώθηκε. Αυτή είναι η ουσία. Και τώρα τι μας λένε για… δύσκολα ματς, τα ακούμε βερεσέ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Δεν κουράστηκαν να διασύρονται;

Δεν κουράστηκαν να διασύρονται;

Όχι απλώς δεν μπορούν να διοικήσουν το ποδόσφαιρό μας, αλλά όλα όσα κάνουν στον βωμό της «εξυγίανσης», τους εκθέτουν στα μάτια των υπερομοσπονδιών, αλλά προπάντων του κοινού.