Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Θα συνεχίσουμε αλύγιστοι να μεταφέρουμε τη σημαία!»

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Θα συνεχίσουμε αλύγιστοι να μεταφέρουμε τη σημαία!»
Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 - 09:34

Γιορτάζει σήμερα ΟΛΗ η οικογένεια του Ολυμπιακού. Γιορτάζει, βεβαίως και ο άνθρωπος, ο οποίος βγαίνει μπροστά, για το καλό αυτής της ομάδας, για το καλό αυτού του Συλλόγου, συνολικά… Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο πρωτοστάτης της προσπάθειας όλου του Ολυμπιακού, για να παραμένει στην κορυφή! Και αυτό που τονίζει, με αφορμή τα 98α γενέθλια του Συλλόγου, είναι ότι θα συνεχίσει να προσπαθεί, αλύγιστος, μαζί με όλους όσοι βρίσκονται στο πλευρό του…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Το μήνυμα του Προέδρου του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για τα 98α γενέθλια του Συλλόγου μας:

«98 ολόκληρα χρόνια θριάμβων και δόξας που δημιούργησαν μια μεγαλειώδη αθλητική ιστορία, ένα ΘΡΥΛΟ των σπορ και μια οικογένεια εκατομμυρίων φιλάθλων που κυματίζουν υπερήφανα καθημερινά την Ερυθρόλευκη!

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ συνεχίζει να γιγαντώνεται και να αποτελεί πλέον μια παγκόσμια αθλητική δύναμη. Ταυτόχρονα, ανοίγει τη μεγάλη του αγκαλιά για όσους το έχουν ανάγκη επιστρέφοντας την αγάπη του κόσμου.

Δε θα σταματήσουμε να προσπαθούμε να γράφουμε όλοι μαζί χρυσές σελίδες στο Θρυλικό βιβλίο της Ιστορίας μας.

Με όραμα και σκληρή δουλειά θα συνεχίσουμε αλύγιστοι να μεταφέρουμε την σημαία μας διαρκώς ψηλότερα.

Στιγμές της δόξας σου, χαρές δικές μας.

Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!​​».

Δείτε:

Διαβάστε επίσης