Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εντελώς διαφορετικό παιχνίδι με αυτό του Κυπέλλου!

Εντελώς διαφορετικό παιχνίδι με αυτό του Κυπέλλου!
Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023 - 22:55

Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να μπει στα play offs με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και θα διεκδικήσει τη νίκη στην έδρα της ΑΕΚ με ότι έχει και δεν έχει. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να τον αφήσουν, αλλά αυτό είναι μία άλλη υπόθεση. Όποιος νομίζει ότι το παιχνίδι θα είναι συνέχεια της αναμέτρησης του Κυπέλλου κάνει λάθος, καθώς τα δεδομένα δείχνουν ότι θα υπάρξει μία εντελώς διαφορετική μάχη.

Το dna του Θρύλου επιτάσσει μαχητικότητα και παρά τα ατυχή αποτελέσματα κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος, οι παίκτες έχουν αποδείξει πως έχουν ψυχή. Η OPAP Arena δεν αποτελεί κάτι ξένο πλέον γι’ αυτούς, αγωνίστηκαν και πλέον γνωρίζουν τι καλούνται να αντιμετωπίσουν. Κοινώς πλέον θα αγωνιστούν με λυμένα πόδια. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μίτσελ θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, εν αντιθέσει με τον ημιτελικό όπου παρουσίασε ένα σύνολο γεμάτο νέα πρόσωπα και αλχημίες.

Φυσικά έχει γίνει και η κατάλληλη ανάλυση με video καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας. Διακυβεύονται πολλά, αλλά κυρίως η μείωση της ψαλίδας στον βαθμολογικό πίνακα. Σε περίπτωση νίκης του Θρύλου η διαφορά μειώνεται στο -3 από την κορυφή, γεγονός που αλλάζει εντελώς τα δεδομένα του πρωταθλήματος. Θρύλος είσαι, μπορείς κόντρα σε θεούς και δαίμονες!

Διαβάστε επίσης