Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ας μη ζήσουμε νέα αίσχη

Ας μη ζήσουμε νέα αίσχη
Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 - 12:21

Δεν είναι ένα απλό ντέρμπι. ΟΚ, κανένα ντέρμπι δεν μπορεί να είναι απλό. Αλλά αυτό το ΑΕΚ-Ολυμπιακός είναι κάτι πολύ περισσότερο και από ένα ντέρμπι. Κρίνει πολλά, βαθμολογικά. Γιατί εδώ που τα λέμε, σε επίπεδο γοήτρου δεν κρίνει και κάτι. «Πριονοκορδέλα» την έχει περάσει ο Ολυμπιακός την ΑΕΚ, διαχρονικά. Όπου την έχει βρει… Το θέμα είναι να μη ζήσουμε απόψε νέους Κέλετε και νέους Πινέιρο…

Να μη ζήσουμε απόψε νέα αίσχη, εις βάρος του Ολυμπιακού. Γίνεται; Μπορεί ο Μαριάνι να κόψει το καρπούζι στη μέση; Ή θα δούμε ξανά τα… γνωστά; Ο Ολυμπιακός έχει τα θέματά του. Απουσίες. Ελλείψεις. Αλλά δεν παύει να είναι… ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Είναι πάντα το φαβορί, σε οποιοδήποτε ντέρμπι, οπωσδήποτε και αν κατεβαίνει. Ο ΜΟΝΟΣ τρόπος για να στερήσεις από τον Ολυμπιακό την πραγματική ανωτερότητά του, είναι να τον παίξεις εντελώς κόντρα διαιτησία. Όπως έχει συμβεί ήδη αρκετές φορές φέτος… Όπως ξέρουν οι «εξυγιαντές» να κάνουν.

Ένα 50-50 θέλει ο Ολυμπιακός και τίποτα άλλο. Ποτέ δεν θέλησε τίποτα παραπάνω. Δεν το έχει ανάγκη, έχει παιχταράδες. Διαχρονικά είχε. Μπορεί απόψε να παιχτεί το ντέρμπι στα ίσια και όχι να… δουλέψει η σφυρίχτρα και η «εξυγίανση» να πάρει «φωτιά»;

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Μακριά από σενάρια ισοπαλίας

Μακριά από σενάρια ισοπαλίας

Ο Ολυμπιακός πρέπει να μπει στην OPAP Arena για νίκη. Όχι γιατί η ισοπαλία θα είναι κακό αποτέλεσμα, αλλά γιατί… Θρύλος είναι.