Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Υπόδειγμα οπαδικής συμπεριφοράς, μετακίνησης και στήριξης

Υπόδειγμα οπαδικής συμπεριφοράς, μετακίνησης και στήριξης
Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023 - 13:38

Ο Ολυμπιακός είναι ένας Σύλλογος ευλογημένος. Ευλογημένος με τους καλύτερους φιλάθλους του κόσμου. Με διαφορά οι ΓΑΥΡΟΙ παραμένουν η Νο1 οπαδική δύναμη, αλλά και η πιο ηχηρή. Με τα ομορφότερα και πιο εντυπωσιακά κορεό, με τη μεγαλύτερη μετακίνηση εντός και εκτός Ελλάδας, όπου δίνεται η δυνατότητα να βρίσκονται. Τον περασμένο Ιανουάριο, ο κόσμος του Θρύλου έδωσε ένα δυναμικό παρών στο Πανθεσσαλικό. Εκεί όπου απέναντι στον Βόλο, ο Ολυμπιακός είχε στο πλευρό του περισσότερους από 15.000 φιλάθλους του.

Και τώρα έρχεται η ώρα ξανά, για μια ανάλογη μετακίνηση και παρουσία. Στο ίδιο γήπεδο. Ο κόσμος του Ολυμπιακού ετοιμάζεται να διδάξει ξανά τι εστί «στήριξη στην ομάδα που αγαπώ», οπουδήποτε και αν παίζει. Υπόδειγμα οπαδικής μετακίνησης για άλλη μια φορά ο κόσμος του Θρύλου και με τη βούλα της παραδοχής μέχρι και του Αχιλλέα Μπέου…

«Ως Δήμαρχος Βόλου καλωσορίζω στην όμορφη και φιλόξενη πόλη μας τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που έρχονται, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, για να παρακολουθήσουν τον Κυριακάτικο αγώνα της ομάδας τους με την δική μας ομάδα, τον Βόλο.Remaining Time-0:00Fullscreen Παράλληλα τους καλώ, όπως ακριβώς συνέβη και τον περασμένο Ιανουάριο, στον αντίστοιχο αγώνα των ομάδων μας, να σεβαστούν και να απολαύσουν τόσο την φιλοξενία μας, όσο και τις ομορφιές της πόλης, και βέβαια τον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων μας, χωρίς ακρότητες και επεισόδια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΝΠΣ και Δήμαρχος Βόλου.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

ΚΕΔ: Ανακοίνωση αντί να παραιτηθούν

ΚΕΔ: Ανακοίνωση αντί να παραιτηθούν

Και... επίσημα ανίκανοι και ακατάλληλοι. Η ΚΕΔ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ο Μπένετ παραδέχεται ότι δεν μπορεί να βρει ελίτ διαιτητές και ότι θα ορίζει Ελληνες στα παιχνίδια του Βόλου.