Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προσοχή στις παγίδες, οι «εξυγιαντές» δεν ρισκάρουν

Προσοχή στις παγίδες, οι «εξυγιαντές» δεν ρισκάρουν
Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023 - 12:58

Είναι σημαντικό να αντιληφθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου, τη σημασία μιας ιδανικής πρεμιέρας, στα πλέι οφ της φετινής Stoiximan Super League. Οφείλουν άπαντες να καταλάβουν ότι ο Ολυμπιακός ΠΡΕΠΕΙ να πάρει το τρίποντο στον Βόλο. Για να μπορέσει άμεσα να βάλει ακόμη μεγαλύτερο άγχος στους απέναντι. Σε εκείνους τους οποίους θέλει να προσπεράσει.

Δεν θα τον αφήσουν έτσι απλά να το πάρει, αυτό το τρίποντο… Οι «εξυγιαντές» δεν ρισκάρουν και αυτό είναι σαφές. Προσοχή στις παγίδες, οι «εξυγιαντές» δεν αφήνουν τα πράγματα στην… τύχη τους, αν μπορούν κάπως να τα… φέρουν βόλτα. Γιατί έχει διαφανεί περίτρανα, από τη διαιτητική αντιμετώπιση, την οποία ο Ολυμπιακός έχει φέτος, ότι υπάρχει πλάνο στην «εξυγίανση». Πλάνο να τον σταματούν, εκεί όπου τους δίνεται η ευκαιρία.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι στο 101% της ετοιμότητάς του, στον Βόλο. Οι Διαμαντόπουλοι ψάχνουν την παραμικρή αφορμή για να σφυρίξουν φάλτσα, εις βάρος του. Δεν έχουν πίστη στις ομάδες τους τα παιδιά του συστήματος και έχουν έτοιμο το φάλτσο, εις βάρος του Θρύλου, για να του φράξουν τον δρόμο. Προσοχή. Ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβάται το παραμικρό αν είναι… ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Αυτό αρκεί.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης