Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Εξυγίανση» πονάς; Τρίμπαλο ο Θρύλος στον Βόλο και πιο κοντά στο «καρυδάτο» 48ο!

«Εξυγίανση» πονάς; Τρίμπαλο ο Θρύλος στον Βόλο και πιο κοντά στο «καρυδάτο» 48ο!
Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023 - 19:23

Δεν τον σταματάει τίποτα και ΚΑΝΕΙΣ! Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έφτασε τους 59 πόντους, μετά το 3-0 επί του Βόλου (Κασάμι, Μπακαμπού, Φορτούνης) και έχει την πρώτη θέση σε απόσταση… βολής! Από νωρίς προβάδισμα (7’), δεύτερο στο 36’ και άλλο ένα με… απευθείας φάουλ σαν κόρνερ, του Φορτούνη! Μάγκας ο Θρύλος, έκανε τη δουλειά του και έστειλε μήνυμα στην «εξυγίανση», που ονειρεύεται τα παιδιά της να παίρνουν πρωτάθλημα…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Το πρώτο ημίχρονο

Ο Μίτσελ παρέταξε τον Ολυμπιακό με 4-4-1-1 και τον Πασχαλάκη στο τέρμα. Όλεγκ, Μπα, Σωκράτης, Ρόντινέι στην άμυνα. Σαμασέκου και Κασάμι στα χαφ, Κανός-Φορτούνης στα άκρα, Χάμες στο ‘10’ και Μπακαμπού μπροστά.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί πολύ, πολύ νωρίς! Απέναντι σε έναν Βόλο που μπήκε στο ματς και από νωρίς κλείστηκε, ο Θρύλος απάντησε με γκολ μόλις στο 7’ και έτσι… έκανε πιο εύκολο το έργο του! Σκόρερ ο Κασάμι, ο οποίος επέστρεψε στην 11άδα του Ολυμπιακού με γκολ!

Ο Θρύλος από το 1-0 του και έπειτα, συνέχισε στο ίδιο τέμπο. Με υπομονή, συνέχισε να ψάχνει το γκολ. Η μπάλα περνούσε διαρκώς από τα πόδια του Χάμες και εκείνος έφτιαχνε σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι. Πολύ κινητικός ο Φορτούνης, αλλά και ο Κανός. Στο κέντρο ο Ολυμπιακός, αν και έπαιζε με… πειραματικά χαφ, δεν έδειχνε να έχει θέμα. Μάλιστα, κατάφερε να μετουσιώσει και σε δεύτερο γκολ την υπεροχή του, πριν το φινάλε του πρώτου μέρους. Χάμες στη φάση, Φορτούνης και Μπακαμπού ο σκόρερ, στο 36’, έδωσαν στον Ολυμπιακό το προβάδισμά του με 2-0 και να του δώσουν πολύ μεγαλύτερη άνεση, στο παιχνίδι του, διώχνοντας το άγχος.

Το δεύτερο μέρος

Ο Ολυμπιακός μπήκε δίχως αλλαγή στην επανάληψη, αλλά άμεσα ο Μίτσελ σήκωσε Μασούρα και Γκάρι. Ο Θρύλος δεν είχε την ίδια επιθετικότητα με το πρώτο μέρος. Και λογικό. Πίεζε, πάντως, η ομάδα του Πειραιά. Υπήρχε κινητικότητα γενικά, αλλά όχι με την ίδια ορμή, σε σχέση με το πρώτο μέρος. Άλλωστε, υπάρχει δρόμος μπροστά και πρέπει η ομάδα να διατηρήσει τη φρεσκάδα της.

Το καλό ματς του Θρύλου σφραγίστηκε με το 3-0 του Φορτούνη, στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ο Θρύλος έκανε ένα ΜΕΣΤΟ και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ματς, έπαιξε την μπάλα του και πήρε αυτό που ήθελε, για να μπει με το «δεξί» σε αυτά τα πλέι οφ και να περιμένει γκέλα από πάνω του, για να προσπεράσει! Το 48ο πιο κοντά!

Το παιχνίδι καρέ-καρέ:

4' Με πάσα το κόρνερ του Χάμες στον Φορτούνη, εκείνος πέρασε πιο κεντρικά και στο ύψος της περιοχής, στον Ροντινέι, ο οποίος σούταρε με το δεξί, στην κίνηση! Η μπάλα ελάχιστα άουτ!

7' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Κόρνερ από τον Φορτούνη, η μπάλα έμεινε "ζωντανή" στην περιοχή του Βόλου και προσγειώθηκε στα πόδια του Κασάμι, ο οποίος με σουτ από κοντα την έστειλε στα δίχτυα!

10' Απειλεί ο Βόλος. Φάουλ του Ντέλετιτς, πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας ο Οζέγκοβιτς, αλλά δεν πρόλαβε να βάλει το κεφάλι του...

13' Καθαρό φάουλ στον Σωκράτη, έξω από την περιοχή του Βόλου, δεν έδωσε τίποτα ο Διαμαντόπουλος...

20' Οφσάιντ ο Οζέγκοβιτς, ο οποίος βγήκε τετ-α-τετ και δεν κατάφερε να νικήσει τον Πασχαλάκη! Ωραίος ο κίπερ του Θρύλου! Σηκώθηκε, εντέλει, η σημαία!

36' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! 2-0 ο Θρύλος στο Πανθεσσαλικό νωρίς-νωρίς και το πρώτο τρίποντο τα πλέι οφ… πλησίασε και άλλο! Ο Φορτούνης εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, πρώτη κεφαλιά του Χάμες, δεύτερη του Μπακαμπού και η μπάλα στα δίχτυα.

58' Οφσάιντ ο Οζέγκοβιτς, αν και πήρε καλή κεφαλιά, μετά τη σέντρα του Άλχο. Ο Πασχαλάκης ήταν ΕΤΟΙΜΟΣ και απέκρουσε, πάντως...

70' Δυνατό σουτ του Κασάμι, η μπάλα πάει πάνω από τα δοκάρια του Κλέιμαν!

73' Άλλο ένα σουτ από πλευράς Θρύλου, το επιχείρησε ο Μασούρας! Άστοχο όμως...

78' Απειλεί ο Βόλος με αμυντική κεφαλιά προς τα πίσω του... Μπακαμπού. Από φάουλ του Ντέλετιτς, ο σκόρερ του 2-0 πήρε κεφαλιά επικίνδυνη... Μπλόκαρε ο Πασχαλάκης.

86' Άουτ η κεφαλιά του Κασάμι, από το κόρνερ του Βαλμπουενά! Καλή φάση!

88' Ο Ολυμπιακός σκοράρει με τον Ελ Αραμπί, αλλά ο επόπτης έχει υποδείξει άουτ, πριν τη σέντρα του Ροντινέι. Δύσκολη φάση. Πολύ δύσκολη...

90'+1' Μπλοκάρει ο Κλέιμαν την προσπάθεια του Ελ Αραμπί!

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν - Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Αρούνα - Τσοκάνης, Λούνα, Κάτσε (75’ Τάχατος) - Ντέλετιτς, Πιρές (85’ Καρτάλης), Οζέγκοβιτς.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Πασχαλάκης - Ροντινέι, Παπασταθόπουλος (83’ Ντόη), Μπα, Ρέαμπτσιουκ - Κασάμι, Σαμασέκου – Φορτούνης (82’ Βαλμπουενά), Χάμες (65’ Μασούρας) Ροντρίγκες, Κανός (65’ Γκάρι) – Μπακαμπού (82’ Ελ Αραμπί).

Διαβάστε επίσης