Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δευτέρα πρωί, ο πόλεμος μεταξύ των «εξυγιαντών» μαίνεται!

Δευτέρα πρωί, ο πόλεμος μεταξύ των «εξυγιαντών» μαίνεται!
Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 - 09:49

Κυριακή βράδυ και νόμιζε κάποιος ότι ο πόλεμος μεταξύ των «εξυγιαντών» θα… τελείωνε. Αμ, δε… Δεν κρατιούνται. Θα βγάλουν τα μάτια ο ένας του άλλου… Μιλάμε για κωμωδία. Δευτέρα πρωί, ο πόλεμος μεταξύ των «εξυγιαντών» μαίνεται!

Η προπαγάνδα του Παναθηναϊκού έχει βγει… φουλ επίθεση. Έχει βάλει απέναντι την ΑΕΚ και την ΕΠΟ και… βάλλει. Απέναντι και ο Νταμπάνοβιτς, τον οποίο οι πράσινοι παπαγάλοι περνούν… πριονοκορδέλα. Την ΚΕΔ, τον Μπένετ, όποιον βρουν μπροστά τους και θεωρούν ότι… αδίκησε το συνονθύλευμα του Γιοβάνοβιτς που τόσο καιρό μένει στον αφρό με τα… παραμύθια.

Η προπαγάνδα της ΑΕΚ συνεχίζει τη… δουλειά της. Να υπερασπίζεται την ΕΠΟ, τη διαιτησία, τον Μπένετ και την κομπανία τους… Να πουλάει παραμύθι ότι… όλα καλά και κατά τα άλλα γύρω της… ολοκαύτωμα.

Στον ΠΑΟΚ δεν ξέρουν ούτε… πλάγιο να εκτελέσουν και όμως τα γκολ μετράνε κανονικά και όλα προχωρούν σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Και όλοι γύρω από τον «δικέφαλο» του βορρά μιλούν για τον… καθηγητή Λουτσέσκου και το πως πήρε το ματς με τις κινήσεις του. Για τα μπουκάλια και τις αποβολές, ούτε λόγος…

Δεν τελειώνουν έτσι τα πλέι οφ. Ούτε για αστείο… Δεν μπορούν να το διαχειριστούν. Δεν ξέρουν πως να φερθούν. Έχουν χάσει την μπάλα, πλακώνονται και μεταξύ τους και δεν έχουν μέτρο. Προσπαθούν απλώς να… αρπάξουν ό,τι μπορούν. Και κυρίως, να κόψουν τον δρόμο του Ολυμπιακού.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Τρόμος

Τρόμος

Έχουν λαλήσει. Βάζουν μπουρλότο στα πλέι οφ, νιώθοντας την καυτή ανάσα του Ολυμπιακού στο (κοκκινισμένο) σβέρκο τους.