Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το παίρνει πάνω του ο Μαρινάκης για κορυφαίου επιπέδου διαιτητές!

Το παίρνει πάνω του ο Μαρινάκης για κορυφαίου επιπέδου διαιτητές!
Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 - 15:16

Αν δεν το πάρει ο ίδιος ο Μαρινάκης επάνω του, δεν μπορεί να γίνει τίποτα! Έγινε αυτό ξεκάθαρο ΚΑΙ με τη χορηγία της Stoiximan. Γίνεται ξανά, με τη διαιτησία! Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού και πρόεδρος της Stoiximan Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας τα γραφεία της ομοσπονδίας, μαζί με τον Κώστα Καραπαπά και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Ο πρόεδρος της Stoiximan Super League συναντήθηκε με τον Μπαλτάκο για τη διαιτησία. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να αναλάβει η διοργανώτρια το να έρχονται ελίτ και 1ης κατηγορίας ρέφερι, από κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης!

Αναλυτικά:

Ο Πρόεδρος της Super League κ. Ευάγγελος Μαρινάκης είχε συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΟ με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο, στον οποίο εξέφρασε την έντονη δυσφορία των ομάδων της Super League για την διαιτησία της 1ης αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playoffs, αλλά και το γεγονός ότι η ΚΕΔ/ΕΠΟ δεν μπορεί να προσκαλέσει και να ορίσει UEFA Elite διαιτητές.

Τονίστηκε ότι ο τρόπος λειτουργίας του κ. Μπένετ δεν είναι πλέον ανεκτός.

Ο κ. Μαρινάκης πρότεινε και η ΕΠΟ έκανε δεκτό το να αναλάβει, σε συνεργασία με την ΕΠΟ, να φέρει η Super League ελίτ διαιτητές για τα ντέρμπι και διαιτητές 1ης κατηγορίας απο τα 6 μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Αρχίζουν άμεσα οι διαδικασίες για να υλοποιηθεί η συγκεκριμένη συμφωνία.

Είναι σαφές ότι πλέον μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο! «Τονίστηκε ότι ο τρόπος λειτουργίας του κ. Μπένετ δεν είναι πλέον ανεκτός», αναφέρεται μεταξύ άλλων. Ξεκάθαρο αυτό, ο Μπένετ απέτυχε! Η διαιτησία στο ελληνικό ποδόσφαιρο πηγαίνει από το κακό, στο χειρότερο. Κάθε προηγούμενη αγωνιστική τα πράγματα ήταν και καλύτερα, αν και σταθερά τραγικά! Και όσο οι αγωνιστικές περνούν, τα πράγματα γίνονται ολοένα και χειρότερα. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι. Απλά τα πράγματα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στον απόηχο της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ είχε αρκετά πράγματα να συζητήσει με τον επικεφαλής του ελληνικού ποδοσφαίρου, μέσω της θέσης του προέδρου στην ΕΠΟ, του Τάκη Μπαλτάκου…

Και το γεγονός ότι από αυτή τη συνάντηση φαίνεται να βγήκε… λευκός καπνός, μόνο θετικό μπορεί να είναι!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης