Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μπακαμπού έβαλε τη «σφραγίδα» του στην 26η αγωνιστική!

Ο Μπακαμπού έβαλε τη «σφραγίδα» του στην 26η αγωνιστική!
Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 - 19:07

Δεν γινόταν να μην βγει το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής! Η γκολάρα του Σιντρίκ Μπακαμπού στη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ με 3-1, μέσα στην «Οπαπαρίνα», συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους από το κοινό και με 45,84% αναδείχθηκε ως Best Goal της 26ης αγωνιστικής!

Το γκολ του Κονγκολέζου παικταρά ήρθε μετά από φοβερή μπαλιά του Φορτούνη, δύο ωραία κοντρόλ στον αέρα και ένα υποδειγματικό σουτ για το 2-0. Τι είχε βάλει! Γκολάρα, ξεκάθαρα!

Μάλιστα, το εν λόγω γκολ ήταν και το πρώτο για τον Μπακαμπού σε ντέρμπι της Stoiximan Super League και τώρα, με την ανάδειξή του ως το καλύτερο της 26ης αγωνιστικής, έγινε ακόμη πιο ιδιαίτερο για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος με 14 τέρματα!

Αναλυτικά, η ψηφοφορία του κοινού:

Η Super League ανακοινώνει τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, μετά από ψηφοφορία των φιλάθλων, του διαγωνισμού Stoiximan Best Goal της 26ης αγωνιστικής.

1/ Σ. Μπακαμπού 45,84%

2/ Φ. Ιωαννίδης (49')29,01%

3/ Μ. Γκαρσία 18,69%

4/ Μ. Τόμας 4,90%

5/ Τ. Ντε Βινσέντι 1,56%

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

«Βόμβα» Μαρινάκη: «Ο Μπαλτάκος μας είπε ότι απειλήθηκε από τον Μελισσανίδη»

«Βόμβα» Μαρινάκη: «Ο Μπαλτάκος μας είπε ότι απειλήθηκε από τον Μελισσανίδη»

Αποκαλύψεις-σοκ από τον πρόεδρο της Stoiximan Super League και του Ολυμπιακού, για όσα έγιναν στη συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο. Επίθεση και σε Μπαλτάκο, Φιλιππούση, Μπένετ, Μάνταλο, Σιδηρόπουλο και Διακοφώτη.