Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Χουάνγκ πήρε τη φανέλα... σπίτι του!

Ο Χουάνγκ πήρε τη φανέλα... σπίτι του!
Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 - 22:27

Αρκετοί διεθνείς του Ολυμπιακού έχουν φύγει για τις Εθνικές τους ομάδες, μετά την αναμέτρηση με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό. Ένας εξ αυτών είναι ο Ινμπόμ Χουάνγκ.

Ο Νοτιοκορεάτης χαφ θα ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα στα δύο φιλικά που θα δώσουν με την Κολομβία (24/3) του Χάμες Ροντρίγκες και την Ουρουγουάη (28/3). Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στην πόλη Ουλσάν της Ν. Κορέας και το δεύτερο, στη Σεούλ.

Ο Χουάνγκ, εδώ και χρόνια, αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής του ομάδας και μπορεί το όνομα στην τεχνική ηγεσία να άλλαξε, αλλά ο μέσος του Θρύλου ήταν και πάλι στις κλήσεις. Επί Πάουλο Μπέντο, ο Ινμπόμ ήταν αναντικατάστατος και έπαιξε βασικός σε όλα τα ματς του Mundial της Κορέας. Ο Πορτογάλος αποχώρησε και τη θέση του, στις 27/2, ανέλαβε ο Γιούργκεν Κλίνσμαν.

Ο Γερμανός τεχνικός όχι απλά τον κάλεσε στην αποστολή, αλλά όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Ασίας, είναι και από τους λίγους που μπορούν να έχουν... δεδομένη θέση στο αρχικό σχήμα της Κορέας. Όπως έγραψε η κορεάτικη «msn»: «Είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να αλλάξει την άμυνα του, ο κόουτς Κλίνσμαν, αφού είναι μια γραμμή που χρειάζεται σταθερότητα. Το ίδιο ισχύει και για τους τερματοφύλακες. Παράλληλα, τη θέση τους δεδομένα θα διατηρήσουν και παίκτες όπως ο Κιμ-Τζαε, ο Σον και ο Χουάνγκ Ινμπόμ».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης