Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα «μαγικά» των Φορτούνη, Τσιμίκα! (video)

Τα «μαγικά» των Φορτούνη, Τσιμίκα! (video)
Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 - 20:32

Ο Κώστας Φορτούνης επέστρεψε στην Εθνική. Αδικίες και τραυματισμοί του στέρησαν συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδας, όμως ο Τρικαλινός άσος του Ολυμπιακού δεν το έβαλε κάτω και επιτέλους, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της χώρας μας για την πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2024 και το φιλικό με τη Λιθουανία.

Ο «Φόρτου» βρίσκεται σε μία πολύ καλή περίοδο και έχει την ευκαιρία να το επιβεβαιώσει αυτό και μέσα από τα ματς του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Μάλιστα, στην πρώτη προπόνηση της Εθνικής ομάδας δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει μερικά κόλπα με τον καλό του φίλο και πρώην συμπαίκτη του στον Θρύλο, Κώστα Τσιμίκα. Στον επίσημο λογαριασμό της Εθνικής ομάδας στο Instagram, δημοσιεύτηκε βίντεο με τους δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές να κάνουν τα… κόλπα τους.

Δείτε το βίντεο:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

«Βόμβα» Μαρινάκη: «Ο Μπαλτάκος μας είπε ότι απειλήθηκε από τον Μελισσανίδη»

«Βόμβα» Μαρινάκη: «Ο Μπαλτάκος μας είπε ότι απειλήθηκε από τον Μελισσανίδη»

Αποκαλύψεις-σοκ από τον πρόεδρο της Stoiximan Super League και του Ολυμπιακού, για όσα έγιναν στη συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο. Επίθεση και σε Μπαλτάκο, Φιλιππούση, Μπένετ, Μάνταλο, Σιδηρόπουλο και Διακοφώτη.