Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιμένουν στην Ισπανία για Ίσκο και Ολυμπιακό

Επιμένουν στην Ισπανία για Ίσκο και Ολυμπιακό
Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023 - 11:46

Είναι γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει πάντοτε τις κεραίες του ανοιχτές, για μεταγραφικές υποθέσεις, οι οποίες μπορεί να τον ενδιαφέρουν. Ωστόσο, το όνομα του Συλλόγου του Πειραιά «παίζει» σε μεταγραφικά σενάρια, από την Ελλάδα ή το εξωτερικό, πολύ περισσότερο από ότι πραγματικά ο Ολυμπιακός εμπλέκεται σε αυτά. Το όνομα του Ίσκο, για παράδειγμα. Έχει εμπλακεί ήδη σε αρκετές περιπτώσεις, με τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού και αρκετές φορές στο εξωτερικό, ειδικά στην Ισπανία, έχει γραφτεί για τον Θρύλο. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα, με το todofichajes να αναφέρει ξανά ότι ο Ζόρζε Μέντες «σπρώχνει» τον παίκτη στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Όπως είχε διαφανεί και προσφάτως, το θέμα του έμπειρου άσου δεν είχε απασχολήσει τους Πειραιώτες. Εκείνος ήταν έτοιμος να πάει στην Ουνιόν Βερολίνου, αλλά το θέμα χάλασε και η μεταγραφή δεν προχώρησε. Έτσι, ο ποδοσφαιριστής παραμένει ελεύθερος και δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αυτή τη στιγμή το ζήτημα δεν απασχολεί τους Πειραιώτες. Ο Ίσκο είναι καλός παίκτης, φυσικά, αλλά σε καθοδική πορεία τα τελευταία χρόνια. Αυτό δεν σημαίνει ότι… δεν κάνει. Κάθε άλλο, είναι ποδοσφαιριστής με ποιότητα. Αλλά αν επρόκειτο ο Ολυμπιακός να κινηθεί για την απόκτησή του, αυτό λογικά θα γινόταν το καλοκαίρι. Αυτή τη στιγμή κίνηση μεταγραφική ο Θρύλος δεν κάνει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Σταθερά

Σταθερά

Ο Γιώργος Μασούρας αξίζει τον σεβασμό όλων.