Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον Ολυμπιακό δεν σου χαρίζεται τίποτα

Στον Ολυμπιακό δεν σου χαρίζεται τίποτα
Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023 - 15:06

Συζήτηση για το συμβόλαιο του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, έχει ανοίξει στο λιμάνι. Ο Έλληνας γκολκίπερ και η διετής συμφωνία του με τον Θρύλο είναι απόδειξη του ότι παίρνεις αυτό που δικαιούσαι, αν δουλεύεις σωστά και είσαι ικανός. Στον Ολυμπιακό δεν σου χαρίζεται τίποτα. Ό,τι παίρνεις, πρέπει να το κερδίσεις. Και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης παίρνει αυτό που δικαιούται.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, αναφορικά με τον έμπειρο πορτιέρε. Ήρθε στο λιμάνι στο φινάλε μιας μεταγραφικής περιόδου και πολύ γρήγορα κατάφερε και έγινε σημείο αναφοράς. Έγινε ο παίκτης από τον οποίο αρχίζει η ενδεκάδα. Και είναι σαφές ότι ο Ολυμπιακός όχι απλώς δεν λάθεψε, με την επιλογή του Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Αλλά το ακριβώς αντίθετο. Πέτυχε το κέντρο του στόχου. Ένας τερματοφύλακας, ο οποίος ήρθε να πάρει τα γάντια του βασικού και το κατάφερε, άμεσα.

Ο Πασχαλάκης δείχνει πιο ώριμος από ποτέ. Πιο ικανός από ποτέ. Σοβαρός, μετρημένος, αλλά πάντα… «τρελός», με την καλή έννοια. Ποδοσφαιρικά «τρελός». Γουστάρει. Γουστάρει εδώ, στο λιμάνι. Αυτό είναι το εφέ που έχει ο Ολυμπιακός στους παίκτες που νιώθουν. Και εκτός από επαγγελματίες, νιώθουν κιόλας. Και ο Πασχαλάκης δείχνει να έχει πιάσει στο έπακρο, τον παλμό του Ολυμπιακού. Να έχει πιάσει στο έπακρο το τι σημαίνει Θρύλος.

Είπαμε. Στον Ολυμπιακό δεν σου χαρίζεται τίποτα. Και τίποτα δεν χαρίστηκε στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Αρχηγός

Αρχηγός

Με τα ερυθρόλευκα, ή τα γαλανόλευκα, ο Κώστας Φορτούνης είναι ξανά το «10άρι» του Θρύλο και της Ελλάδας.

Σταθερά

Σταθερά

Ο Γιώργος Μασούρας αξίζει τον σεβασμό όλων.