Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην τελική ευθεία, δεν θα κάνει πίσω

Στην τελική ευθεία, δεν θα κάνει πίσω
Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023 - 09:41

Σύμφωνοι, δεν είναι στο χέρι του. Δεν είναι εκείνος μπροστά, να ξέρει ότι κρατάει την τύχη στα χέρια του. Ή μήπως… όχι; Μήπως ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία, από τόσο μικρή απόσταση, σε σχέση με την κορυφή, να δώσει τη χαριστική βολή στους «εξυγιαντές»; Και όμως… Ίσως και να είναι στο χέρι του Θρύλου, να κάνει την τελική του αντεπίθεση και να καταφέρει να φτάσει στον στόχο του. Δεδομένα δεν θα είναι εύκολο, αλλά… για τον Ολυμπιακό μιλάμε.

Στην τελική ευθεία, δεν θα κάνει πίσω. Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του την ευκαιρία να κάνει το 3/3 και να καταφέρει ακόμη και να ξεπεράσει τους «εξυγιαντές», αφήνοντάς τους να… ψάχνονται. Ξέρει ότι ακόμη και από την εβδομάδα που έρχεται, οφείλει άμεσα να κάνει το 2/2. Δεδομένο αυτό. Και στη συνέχεια να υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ, για να τελειώσει τη «δουλειά».

Με αυτό το 3/3 στα χέρια του, ο Ολυμπιακός θα βλέπει πλέον διαφορετικά τα πράγματα. Ήδη τα βλέπει. Αλλά αν στο μεταξύ οι από πάνω του κάνουν τις γκέλες τους και εκείνος προελαύνει, τότε θα είναι 100% στο χέρι του. Κακά τα ψέματα, ήδη είναι σε μεγάλο βαθμό…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Σοβαρά τώρα, ποιο «Big 4»;

Σοβαρά τώρα, ποιο «Big 4»;

Υπάρχει ένας μεγάλος στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και οι άλλοι είναι απλώς μικρότεροι. Δεν υφίσταται κανένα «Big 4».