Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να γυρίσουν όλοι υγιείς

Να γυρίσουν όλοι υγιείς
Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023 - 14:19

Ο Μίτσελ έχει στο μυαλό του πολύ τους διεθνείς, αυτή την περίοδο. Ξέρει καλά τι σημαίνει να έχεις την ομάδα σου πλήρη. Ή όσο το δυνατόν πιο πλήρη γίνεται. Να μην έχεις απώλειες, με τραυματισμούς και απουσίες τέτοιου είδους. Ξέρει επίσης τον μεγάλο αγώνα, τον οποίο έχει κάνει, για να έχει την καλύτερη δυνατή διαχείριση του ρόστερ του. Και να διατηρεί τους παίκτες του σε καλή κατάσταση, με ροτέισον και «ανάσες» εκεί όπου χρειάζεται.

Και τώρα, ένα πράγμα σκέφτεται. Να γυρίσουν όλοι υγιείς. Αυτό είναι το μέλημά του. Εκεί είναι στραμμένη η σκέψη του. Αυτό είναι το Νο1 αυτές τις μέρες. Και μετά θα μπει μπροστά η επιχείρηση «ανατροπή».

Το σημαντικό είναι παίκτες όπως ο Μπακαμπού, ο Χάμες, ο Χουάνγκ, που είχαν μεγάλα ταξίδια, να επιστρέψουν υγιείς και χωρίς προβλήματα. Να μην φορτωθεί ο Ολυμπιακός και άλλες απουσίες, αυτή τη στιγμή. Κάνει που κάνει τον δικό του αγώνα δρόμου, ο Εμιβλά, να μην έχει ο Ολυμπιακός και άλλα θέματα. Και όταν η ομάδα επιστρέψει στις προπονήσεις πλήρης, θα μπουν μπροστά τα πλάνα, για Άρη, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και λοιπά ματς. Με φόντο πάντοτε τις κούπες.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Μιλάνε και πολύ

Μιλάνε και πολύ

Το θέμα δεν είναι απλώς ότι διαλύουν το ποδόσφαιρό μας. Το «φωνάζουν» κιόλας, ότι είναι αυτοί που το κάνουν…